вЪпрос
наистина я откри хъъхDimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Nov 29 2007, 12:24 PM) много дни бан във форума = незнам къде съм
хахаха
диморезе даи ми координата си,че не та знам с кои ник се криеш
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Nov 29 2007, 12:30 PM) наистина я откри хъъх
диморезе даи ми координата си,че не та знам с кои ник се криеш
Аз да се крия. Мбуах. Така добре съм се скрил. Само че се оказа, че тези дето ме "гониха" са вече в топъл оранжев цвят. Остана един симпатяга със сателит (странно как един от отбора като събира за въпросните панелки, "съотборниците" не мърдат с точките), но и за него има схема. Какво друго искаш да знаеш?
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Nov 29 2007, 01:42 PM) Аз да се крия. Мбуах. Така добре съм се скрил. Само че се оказа, че тези дето ме "гониха" са вече в топъл оранжев цвят. Остана един симпатяга със сателит (странно как един от отбора като събира за въпросните панелки, "съотборниците" не мърдат с точките), но и за него има схема. Какво друго искаш да знаеш?
Абе кво си се разпискал като някаква ученичка бря, тамън бях придремал, я си седи у галошките..
Странни неща стават не само с отбора ми а ми и със света, педали се разхождат на левоу и на десноу и нищо не мое напраим освен да те питам кординатче да си кажеш, мое ти пратим некой сателит по пощата като си заревал ....., форумен лъвец ...
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 29, 2007 1:49 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 29 2007, 03:51 PM) Димо е 5ти по бойни точки в класацията по бт и с почти 2 пъти повече бт от т...Той е всичко друго но не и форумен летец.
Като е 5 по бойни знае къде ми е акаунта, тук не е мястото за неговите съмнения. Ти да не си му жена та пишеш вместо него ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
The.Devils.Own