[UniteD] Embacho vs [Флоти]starofdead
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Днес, като по чудо успях да стана по-раничко. Знам, че това е най-доброто време за улов, но никога не мога да го използвам.
Минах района и хоп - изоставена флота.
Воден от правилото "Всяка секунда е ценна", бързо пратих флотата, без много много да му мисля, че вземе влезне или друг да го удари. В крайна сметка и D-J и НякойПознат бяха онлайн (А те са по-бързи от мен). После сметнах, че завършваме на равно, но предпочетох да запазя атаката, вместо да губя време. Добре, че го направих, защото в крайна сметка се получи това:
В бързината допуснах 2 грешки:
1. Не пуснах атаката на 12 рунда
2. Имах 20 кредита, които трябваше да отидат за мотивация (достатъчни да го пробия)
В крайна сметка имам 6К бойни точки в колекцията си и повечкото рециклаж, ;-)
Минах района и хоп - изоставена флота.
Воден от правилото "Всяка секунда е ценна", бързо пратих флотата, без много много да му мисля, че вземе влезне или друг да го удари. В крайна сметка и D-J и НякойПознат бяха онлайн (А те са по-бързи от мен). После сметнах, че завършваме на равно, но предпочетох да запазя атаката, вместо да губя време. Добре, че го направих, защото в крайна сметка се получи това:
В бързината допуснах 2 грешки:
1. Не пуснах атаката на 12 рунда
2. Имах 20 кредита, които трябваше да отидат за мотивация (достатъчни да го пробия)
В крайна сметка имам 6К бойни точки в колекцията си и повечкото рециклаж, ;-)
Rediscover the web
T-J аз съм с мегатрони, а ти си с кръстове (два пъти по-бързи са), та за това си по-бърз. ;-)
petar1981 - газта и известна част от кристала остана за вас хиените ;-)
Последна промяна от Embacho на пон ное 12, 2007 2:09 pm, променено общо 1 път.
Rediscover the web
И все пак щом си го бутнал 1ви следователно си по-бързEmbacho написа:Цитат(Embacho @ Nov 12 2007, 02:08 PM) T-J аз съм с мегатрони, а ти си с кръстове (два пъти по-бързи са), та за това си по-бърз. ;-)
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Много имаше - да.
Имаше още вълни след това, но тях няма нужда да ги поствам.
Имаше още вълни след това, но тях няма нужда да ги поствам.
Последна промяна от Embacho на пон ное 19, 2007 1:46 pm, променено общо 1 път.
Rediscover the web
-
Kasi-O-Peq
- Редник (Private)
- Регистриран: ср ное 28, 2007 8:50 pm
- Контакти: