[SVINARIUM]BLACK vs [SEYMOUR 1]vikiangel

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

пффф на тая защита нон стоп и се точех ма си оставах с точенето , браво на Блек за битките и бързо възтановяване на вики :) )
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Евала, мацка! :a013: Много добра окопация с добре развити %! Браво! :bravo:
Шапка ти свалям!
Последна промяна от misterya на пон ное 19, 2007 11:31 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
TUNJO
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 16, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от TUNJO »

Трябва да напиша нещо няма как :) )
Понеже в играта не мога ,ще трябва да е тук
Браво на нападателя браво на защитника ,браво на мен ,браво на вас ,браво на браво :) )))
"Толкова валнуващ и запленяващ рунд пълен с интрига ,и нестихващи битки на и извън боиното поле "
Та по тоя повод да питам ?
Симо къде ти е печалбата и защо като не си на печалба се удари в тази дама :) ))))) Пиленца дето задавате тъпи въпроси и играете тая игра с цел да сте в някои измислен топ ,въпростният Блек играе тая игра 5 рунд
Дали ме разбрате правилно ИГРАЕ Я

А сега питаите къде е печалбата и защо като не е на печалба е ударил Вики

ПС:Иначе момчета и момичета от Сеимур добре че сте вие че щях да се итрия отдавна ,Мачо батко респект :)
atleta_pi4
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 20, 2007 9:37 pm
Контакти:

Мнение от atleta_pi4 »

хм ако беше с бомбари щеше да имаш по малко загуби иначе добра битка :) браво на дамата за чудесната защита която е направила :bravo: все пак малко са дамите които си падат по такъв вид игри надявам се да не се отказвате и да има нови хубави битки (бързо възстановяване и на двамата :a013: :girl_witch:
Kasi-O-Peq
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 8:50 pm
Контакти:

Мнение от Kasi-O-Peq »

Бахти, как може една свиня да разбие момиче....
maui
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
Контакти:

Мнение от maui »

С много голямо закъснение ми се струва ще поздравя СИМО,не само за тази битка,която също е така в негов стил ПОБОЙНИК...Свинариум е един от най-старите и класни съюзи в bf-то,независимо дали играят всички стари или нови попълнения!
Успех и докрая да радваш с още битки!
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Какво става в тая 1 вселена е аз в спийда правя 3пъти по добри битки ,иначе браво на нападателя че е решил да се саморециклира :a055:
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

M_tel написа:Цитат(M_tel @ Dec 7 2007, 03:14 PM) Какво става в тая 1 вселена е аз в спийда правя 3пъти по добри битки ,иначе браво на нападателя че е решил да се саморециклира :a055:
Другарче,битките не правят изцяло играча,те са част от егото и биографията му,но не и играча...Лариза(BLACK)се е доказал и вече е безмислено да гледаме флотата му каква е,защото той ако иска вместо 936 ще има 3936 кръста,явно времето и детенцето му не му позволяват,или греша? :a013:
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Dec 7 2007, 06:19 PM) Другарче,битките не правят изцяло играча,те са част от егото и биографията му,но не и играча...Лариза(BLACK)се е доказал и вече е безмислено да гледаме флотата му каква е,защото той ако иска вместо 936 ще има 3936 кръста,явно времето и детенцето му не му позволяват,или греша? :a013:
Нямах предвид че е слаб играч просто отбелязвам че вселената е занряла нещо това е :p140:
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”