[IMPACT]varkulaka vs [SAMOKOV]muhata

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Поредната битка на върколака, тоя път наистина красива, а и срещу враг, само да беше пуснал 12 рунда, щях да кажа и най добрата в рунда ...

Историята е, че въпросният защитник е спайвал върколака всеки ден по 15-тина пъти, върколака е търпял, до днес. Та днес преди 1 час въпреки, че не сме сигурни, че ще успеем да оберем рециклажа, най накрая засилихме кой колкото реци имаше към muhata, върколака веднага пусна атаката, въпреки, че аз рецвах 7 милиона 45 минути след битката, трябваше да пуснем както това се доказа сега когато защитника влезе 5 минути след удара. Дано вземем рециклажа, ако не за върколака остава само кефа от зануления враг и разбира се това: 9 ден от регването 11 място varkulaka - 23,392 бойни точки:

Бекъп

Код: Избери всички

2007-28-11 19:53:10 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

2000000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
2228600 метал
4228600 кристали
2114300 газ.

2007-28-11 20:18:42 Докладвай

2000000 метал
0 кристали
0 газ

228600 метал
4228600 кристали
2114300 газ.
Последна промяна от JackDaniels на ср ное 28, 2007 6:30 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

поздравления въркулаче... за поредното меле....

п.п.
а бре ти влезе ли ми в обсега ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ти па я се не обаждай, че си в моя ... :lol:

Коруин той щом с тая флота е на 20к точки, май ако ни влезе в обхвата, трябва да говорим с Миланоф да ни разреши да си стационираме флотите по между си, ма и да се съберем не е сигурно, че няма да ни омлати ..
Последна промяна от JackDaniels на ср ное 28, 2007 6:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 28 2007, 07:31 PM) Ти па я се не обаждай, че си в моя ... :lol:
Коруин той щом с тая флота е на 20к точки, май ако ни влезе в обхвата, трябва да говорим с Миланоф да ни разреши да си стационираме флотите по между си, ма и да се съберем не е сигурно, че няма да ни омлати ..
ами ти продължавай да работиш срещу себе си.... че с/у нас като цяло..... нали си му постоянен съпорт.... и после ще видиш - как за благодарност ще ни дойде на гости :D :D
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

много съм на загуба и се нервя за детинските грешки които правя но човека го нблюдавам 3 дена и днес особенно много го дебнах

рабрах се с брат си и vrd да летиме пък ако ще и на загуба,се пак кефа от битката си остава за мене,макар и да забравих за 12 сетте рунда,това все пак е от стреса преди битка които винаги ме хваща за шията и не пуска
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ей никви хиени не сте, 50 минути след битката минах и загребах с голямата лопата ...

2007-28-11 20:37:28 Докладвай 

228600 метал
4228600 кристали
2114300 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от JackDaniels на ср ное 28, 2007 6:42 pm, променено общо 1 път.
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

едно голямо БРАВО от мен за хладнокръвието а брат ти не вярваше 4е ще го удариш нали ;) :) ,сажелявам че неможех да помогна с реца тоз път но следващият ще гледам да съм по свободен :)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Kfo

Мнение от Kfo »

Браво :bravo: А Мухата е в ваканция :lol:
Потребителски аватар
M1p0
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 04, 2005 2:24 pm
Контакти:

Мнение от M1p0 »

Браво много добра битчица дано и за на пред да е така :) :girl_witch: :dizzy:
Последна промяна от M1p0 на ср ное 28, 2007 8:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Kfo написа:QUOTE(Kfo @ Nov 28 2007, 08:44 PM) Браво :bravo: А Мухата е в ваканция :lol:

дори не пожела да ми отговори на саобщението,маи много съм го обидил хъхъъ
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”