[KASIOPEIA]rumpolino vs [ ±SaMaЭL™ ] MN

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Мале, мале, колко мъка... :p140:

Абе, Красене, *** грозен такъв :) Ща *****! :) Хубу сложих оня топик, ама туй за форума не важи!Тука си дръж ръцете в джобовете! :) Пу да та.....

Румпи, то ти миналия рунд и с 2 дини и 2к кръста заплашваше, ама сигурно си ги виждал насън... Да не говорим, че кацне ли някой до теб - почваш да ревеш на някой по-голям да помага.Само да ти кажа(дано Димчо не ми се разсърди, ама се надявам 1-2 бири да го омилостивят :) ), че се предлагаха доста приятни награди за главата ти миналия рунд.Май беше.....2-3 милиона метал+нанки за пълното ти зануляване.Причината - "ще полудея ако продължи да ме тормози на скайп колко е добър на БФ" или нещо от сорта ;) Ама пусто синьо палто :) Ае, со здраве.И връзвай гащите ;)

П.П.Ицоооооо, скоро тряа да пием по бира, Ицо :) Тъй и тъй си близко :P
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

@Rumpolino : бавен .... ти ако се качваш в коли на хора за пари аз не го права !!! Ти ако си падаш по мекия аз не го права !!! Ти ако си седиш във вас аз не го права !!! Несмятам да продължавам напред все пак нетрябва да се поронва виртуалния ти авторитет :c022: Ако помниш когато заради мен излизаше от конференцията в скайпа нека димчо или рояла да пуснат разговора да стане веселба и тук и да се покрия най-добре :)
Не съм пуснал атака защото каос не ми даде да я пусна а не че не ми пукаше , неиграя играта заради каос и джейд и заради тяхното отношение :c022: Айде със здраве
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Румпи, ти си ! Тия ги махни, те са хейтъри, тяхната работа е да те плюят. Както каза ФрийИцо нема се 'фащаш ... 'Тепи си наред !
So we crawl.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Nov 26 2007, 11:22 PM) Мале, мале, колко мъка... :p140:

.......

Някой каза че бил малко зает и щял да се обади...ама не помня кой беше че беше преди мноооого време
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Eеееееееее, нидей с лошо ся де :( ;) Тия дни ще е :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Nov 27 2007, 08:25 PM) Eеееееееее, нидей с лошо ся де :( ;) Тия дни ще е :)
Тъй, а? С него може, а с мене не може :c070:
Добреее, ще кажеш пак - не закачай Румпи - той е мой ... :k015: , ама няма те слушам вече ...

хъхъхм - това не беше ли сериозен раздел ... нещо спамчето станало голямко :c022:
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

gonzosmile написа:Цитат(gonzosmile @ Nov 28 2007, 07:11 AM) Тъй, а? С него може, а с мене не може :c070:
Добреее, ще кажеш пак - не закачай Румпи - той е мой ... :k015: , ама няма те слушам вече ...

хъхъхм - това не беше ли сериозен раздел ... нещо спамчето станало голямко :c022:
По новите правила трибуната е свободна територия :bravo: :a013:
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

gonzosmile написа:Тъй, а? С него може, а с мене не може :c070:

:ohmy: :blush: :Vishenka_05: :s082: :s082: :s082: :cradle:
Последна промяна от rumpolino на ср ное 28, 2007 1:11 pm, променено общо 1 път.
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Обичам синия цвят ама ти направо си уникален :crazy_pilot:
Айде, бе Румпи - дай да си ги премерим :)
Аз ще прибера реца :a013:
Kasi-O-Peq
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 8:50 pm
Контакти:

Мнение от Kasi-O-Peq »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Nov 26 2007, 10:22 PM) Мале, мале, колко мъка... :p140:

Абе, Красене, *** грозен такъв :) Ща *****! :) Хубу сложих оня топик, ама туй за форума не важи!Тука си дръж ръцете в джобовете! :) Пу да та.....

Румпи, то ти миналия рунд и с 2 дини и 2к кръста заплашваше, ама сигурно си ги виждал насън... Да не говорим, че кацне ли някой до теб - почваш да ревеш на някой по-голям да помага.Само да ти кажа(дано Димчо не ми се разсърди, ама се надявам 1-2 бири да го омилостивят :) ), че се предлагаха доста приятни награди за главата ти миналия рунд.Май беше.....2-3 милиона метал+нанки за пълното ти зануляване.Причината - "ще полудея ако продължи да ме тормози на скайп колко е добър на БФ" или нещо от сорта ;) Ама пусто синьо палто :) Ае, со здраве.И връзвай гащите ;)

Абе тука съм напълно съгласен с теб!
Да живее Каси, о пея!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”