[IMPACT]varkulaka vs [The U.F.P.]SaLroN

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 27 2007, 07:21 PM) Е бива ли съмнение в мен да изказваш ...

...ипитата са ни на 4000 километра едно от друго, па и тоя урод го виждам еднъж на 2/3 години :lol:
А за реца, аз го прибрах, оставил съм си 150к газ, останалото е на път кум върколака..., Миланоф е уведомен ..., ама кво ти обяснявам, като седнем на по бира ше се разбереме ...

еми аз кога ше пия БЕКС искам и аз :c022:

CORWIN викам тоя рунд,да игръъ с брат си че до сега,се един срещо друг сме играли,нямате си напредстава в момента ква баница праиме хъхъъхъ,ше омаже целия съюз :a055:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

така като гледам скоро с брат ти ще пием по едно и за теб ;)
той после да ти описва ..... не е моя грижа....

а казвам да се поспрете, че и без това сме много малко хора в тая вселена .... а вие много сполучливо се опитвате да откажжете от игра една част от тях..... я хващайте кирките и метайте мините ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Kfo

Мнение от Kfo »

Браво добра битка :bravo:
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

petarmir4ew написа:QUOTE(petarmir4ew @ Nov 27 2007, 06:41 PM) :a013: варкулак, нема да ми трепеш жертвите, ща скасам, поздравления за успешната битка и продалжавай в сащия дух,, <PITBULIS> завинаги :bravo:
Браво Владо поредната добра битка , а Пешо всеки е жертва рано или късно :) ..................
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Мъчите ся че намерих друга каса :dizzy: хъхъхъх :a086:

още е онлаин,ше го варда я,тука сам са скрил и дебна,през 15 системки горе доло хъхъхъ викам тоя път дда фръгам целия си флот хъхъ още 25 процента маанета от красти :k050: вие са не обаждаите да го не сплашиме хъхъх едър добитък баце едър :a086:
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Ако искаш битка ела и колонизирай до мен няма проблем :) скоро идвам до теб само да ти свърши протекцията че ти от началото на рунда си само в такова ае това е от мен !!! :galletos:
Последна промяна от zl0b1l на ср ное 28, 2007 7:17 am, променено общо 1 път.
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

баце гледаи да не омажеш меродията,я не съм сам,само наи малкия намек от твоя страна и сички идваме за тебе,така че седи си на бузерете и са не мешаи де ти не е работата,да та не омажеме и тебе ххъхъ
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Ако си мислиш че ме е страх много жестоко се лъжеш заповядай 2 419 7 са ми координатите !!! ГЛ навсички :a013:
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Браво, varkulak :a055: Продължавай в същият дух! Чест ми прави, че си ме шпионирал!
zl0b1l написа:QUOTE(zl0b1l @ Nov 28 2007, 07:03 AM) Ако си мислиш че ме е страх много жестоко се лъжеш заповядай 2 419 7 са ми координатите !!! ГЛ навсички :a013:
А бе вие от 2bThe1 нещо много сте ербаб! Да видим дали не сте само форумни бойци ;) днеска ще се бием със свиленка. Дано само не й се свиди!
ПП:жалко че 1/4 от флотата ми няма да влезе в употреба :(
Последна промяна от wip на ср ное 28, 2007 8:14 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

zl0b1l написа:Цитат(zl0b1l @ Nov 28 2007, 08:03 AM) Ако си мислиш че ме е страх много жестоко се лъжеш заповядай 2 419 7 са ми координатите !!! ГЛ навсички :a013:
тия от 2bThe1 са само защитници бои докато не омекнат според мен незнам за вас но според мен това не са играчи от класа
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”