Мале, мале, колко мъка...
Абе, Красене, *** грозен такъв

Ща *****!

Хубу сложих оня топик, ама туй за форума не важи!Тука си дръж ръцете в джобовете!

Пу да та.....
Румпи, то ти миналия рунд и с 2 дини и 2к кръста заплашваше, ама сигурно си ги виждал насън... Да не говорим, че кацне ли някой до теб - почваш да ревеш на някой по-голям да помага.Само да ти кажа(дано Димчо не ми се разсърди, ама се надявам 1-2 бири да го омилостивят

), че се предлагаха доста приятни награди за главата ти миналия рунд.Май беше.....2-3 милиона метал+нанки за пълното ти зануляване.Причината - "ще полудея ако продължи да ме тормози на скайп колко е добър на БФ" или нещо от сорта

Ама пусто синьо палто

Ае, со здраве.И връзвай гащите
П.П.Ицоооооо, скоро тряа да пием по бира, Ицо

Тъй и тъй си близко

[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]