сутрешен глад

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

А мистерийке за първи път сме на едно мнение?Седем пъти му чета поста и накрая се ударих с мишката по главата...
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Не се бийте по главите бре.Ще ви стане нещо.Аз ще ви превеждам,само мир да има :)
Горе момчето имаше в предвид че яде манджа,защото не му се духа супата.Иска да си хапне и някоя мазна баничка с бозица,ама няма.Ще чака Коледа за това.
Последна промяна от dios на пон ное 26, 2007 11:49 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

dios написа:QUOTE(dios @ Nov 26 2007, 01:46 PM) Не се бийте по главите бре.Ще ви стане нещо.Аз ще ви превеждам,само мир да има :)

Ако и на Тралалайко превеждаш те признавам за полиглот ..
Последна промяна от JackDaniels на пон ное 26, 2007 11:48 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Е би ли превел...Търсих в нета за от таджикистановъкулаковски към бг език ама няма...И от селски няма,Диос брат ти си мулти...мултифункционален я преведи :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 26 2007, 01:48 PM) Е би ли превел...Търсих в нета за от таджикистановъкулаковски към бг език ама няма...И от селски няма,Диос брат ти си мулти...мултифункционален я преведи :)

Много злоба има в тебе бе дете, пий едно топло мляко и кажи на мама да те бутне под завивките за обедна почивка, трябва някакъв пакт да сключите с върколака да си не мешате темите, много сте заядливи, особено ти, а после се сърдиш, виж как съсипа хубавата тема, кат не разбираш не пиши ...
Последна промяна от JackDaniels на пон ное 26, 2007 11:53 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

:dizzy: Разочаровам се като някои доиде да се прави на оригинален,но все пак ние си го знаем и не ни прави впечатление,диалекта които изразявам е с цел за хора като диос и някои други възрастни,честни и праведни булфлиитъри.Целта ми не е да се правя на оригинален а да забавлямам както себе си така и останалите чрез изразяването на диалектни думи.

мистерия ако искаш мога и на португалски да пиша за мене това не е проблем ама вие ше ме разберете ли

o mais importante para mi e cuando i que vais me entregar ao seu numero de telefone,noa sei pode ser que acontese alguma relacao entre nos.

to a espera :wub: beijinhos
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ау каква е тая дискриминация тука бре,то 97% от интелигентната част у форума немогат стоплят кви ги плямпа въркулака и кво да не пишем ли бре.Та то форума ще фалира...Да ти пратя ли по една ботилка от вино една баничка да се наядеш че ке са самоубия след малко с клавиатурата...
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 26 2007, 12:58 PM) че ке са самоубия след малко с клавиатурата...
Ти какво, опита вече с мишката, ама разбра че ти е "здрава" кратуната ли ?

П.С Забравих да добавя: Ха Ха :)

Уелкъм бек ВАРКОЛАКО :)
Последна промяна от The.Devils.Own на пон ное 26, 2007 12:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Мишката излезе менте ама клавиатурата като я гледам как злобно ме гледа баш тва чака...

П.П:Мето брат ти ако топлиш кворазправя въркулака плейс транслейт?
Последна промяна от rumpolino на пон ное 26, 2007 12:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 26 2007, 01:58 PM) Ау каква е тая дискриминация тука бре,то 97% от интелигентната част у форума немогат стоплят кви ги плямпа въркулака и кво да не пишем ли бре.Та то форума ще фалира...Да ти пратя ли по една ботилка от вино една баничка да се наядеш че ке са самоубия след малко с клавиатурата...

Ти за интЕлЕгентната част ли се имаш, върколак живее от както е бил на твойте години в Португалия, вече е позабравил българския, но Португалския го знае по добре отколкото ти български, а българския по добре отколкото ти който и да е друг език, няма да те пратя у лево, ами у клас ...

ПС: Междудругото и аз ако пожелая мога да говоря на диалект, ще ме направи ли това по нисш човек от теб ?
Последна промяна от JackDaniels на пон ное 26, 2007 12:04 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”