Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Jade написа:Цитат(Jade @ Nov 24 2007, 05:53 PM) Хехехе, ама вие сте били живи ... :-) Някъде имаше тема за махмурлука. Да я диря ли за линк или сами ще се оправите?
Такова... нидей... мене линк за вкъщи не ми требе, аз се прибрах благодарение на търсачката току що...
П.П. ***си, ся гледам, че за други линкове идело реч... Аман... ***ти дългия ден... Аааа, и мерси за пицата
Последна промяна от Insomniac на съб ное 24, 2007 11:53 pm, променено общо 1 път.
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Nov 24 2007, 11:52 PM) Същата работа
Ахахха Ице, ти защо мислиш, че Амнести само там ходи? Заради разголените мадами. Да не е заради музиката
Амнести там нямаше вид да успява да вижда дали има мадами...Май вместо водката имаше силна нужда от кафе в кошмарни дози...
А ние с мулти както бяхме тръгнали в мъглата - нищо чудно да бяхме попаднали в 33ти вместо в 23ти
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 26 2007, 03:42 PM) Правилно. Ама снимки пак нема да видиш
Хех това роднините на видни постове май върши работа или пък това, че все пак има хора на които (да не повярва човек) съм симпатичен? Галерия ли да пусна или да си поиграя с фотошопа?
Мммм причина да ме баннеш ли си търсиш? Ако е така да ти дам? Винаги съм бил услужлив човек
Демоник, причина да те банна ли искаш да ми дадеш? Ако е така кажи, ще те банна без такава. Аз съм услужлив човек. И без това останахме малко форуми, където още не си с банани.
The.Devils.Own ще ги покажа .... щом самата аз ги видя, ако ги видя. Миналогодишните потънаха безизвестно къде ... Валенцето има снимки, ама тя на форум не се появява. Като мина през китаецо на вечеря ще помоля.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Хера, че аз миналогодишните ги гледах, ама мисля, че директно или Кери или Хитрата ми даде линк в Кюто... Айде чакам с нетърпение тазгодишните снимки, да се видя къф съм убаф, убаф, кьор китук пиян..