[KASIOPEIA]rumpolino vs [ ±SaMaЭL™ ] MN

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

С цялото ми уважение,но аз и сега имам по голяма флота от тебе...С тия мини на ден правя по 50-60кръста (денонощие).Миналия рунд завърших с 100к точки флота а завърших с общо 145к точки и 140к б.т.Уверявам те тоя рунд ще е много по добре,но това каква е стратегията ми не е ли изцяло моя работа и на съюза ми?Моля не се мешете,човек да не пусне повече битка тука...Вие го разкатахте до зедемдесет и седмо коляно...
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Румпи ти от кога си във форума? Да си видял някой от тези спамери да е казал добра дума? А да си видял да имат добра флота? А да си видял да са "големи" флийтъри? Няма и да видиш. Играй си играта - не им се коси. Пускай си битките и се кефи. Нали кефа който си спретна вчера си заслужаваше - какво ти пука какво говорят, след като не тяхна, а твоя битка обсъждат.
Флай хард
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

max_steel написа:Цитат(max_steel @ Nov 24 2007, 07:37 PM) Хмм НЕ казваме че неможе да направи и 4 пъти по голяма ,НО сесташ ли се че някой на 100к тия 500 кръста ги омазва за норматив ??? След това с хубавите мини става хубава каса ....

Може и да стане може и да Не стане .. Но се учудих че са малко :)

Пп - Румпи не се дразни , просто споделям вижданията се :) GL :)

Леко да те поправя играч на 28К отива и го опуква и от рециклажа е напред :crazy_pilot:
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Дам аз сам на сащтото мнение .... :a013: :girl_witch:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Знаете ми координатите чакам ви...С тия 7-8мо шпионаж не ми е ясно как ще ме занулите ама карай,той Rell който е в мойта слънчева неможе пък вие...
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

От каде знаеш кое ниво спу сам ? Бади сигорен че не ми е 7-8 доста по високо е .. и ако доида и ти хвана флотата тама ще ти я оставя ..... :girl_witch: :crazy_pilot:

Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Не се тревожете за румполино, той флот прави бързо (а и не само той), щото мойте корабостроителници не спират да бълват денонощно ;)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Че кои е казал че не прави ? Те моите не правят те ся са вав почивка .... че са се преработили и малко отпуска им трябва ! :D

Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 25 2007, 08:47 AM) Знаете ми координатите чакам ви...С тия 7-8мо шпионаж не ми е ясно как ще ме занулите ама карай,той Rell който е в мойта слънчева неможе пък вие...
Ами как да мога като постояно си мод. От една седмица не си излизал или ако излезеш не оставаш нощ без да преспиш извън мод. Вчера излезе за няколко часа и после отново посиня.
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Е то нормално рел така са големите играчи като видят че някои кацне до тях и следва : протекция след протекция като сваршат почва мод след мод .... норм ;) :dizzy:

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”