Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
monty написа:Цитат(monty @ Nov 24 2007, 04:53 PM) Благодаря , все пак Бана ми тежа достатъчно ...мерси Каос
MOnty is Back
Монти..... на първо време си разкарай тоя идиотски аватар.... че аз до десет години не раздавам.... на няколко по 5 дена не ти се губят....
много е идиотски бреееееееееее..... дразни дори и без да го гледам
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Най сетне свобода ммм чист планински въздох,много благодаря на Kaos за амнистийте ни,както за моята,така и за добрия стар приятел monty
От утре започвам да си реда битките в форума,наи сетне ше има мотивация и за мен
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Диос,приятелю даваи си контактите,адресите,щото декември се прибирам малко да копунясвам в бг,от мене пиенето от тебе цацата.Ще я караме само на BEKS,приготвил съм изненада на администрацията,в този момент в които самолета кацне на летище СОФИА ще ида до офиса на админките да се позапознаем та да не ме банват вече,каса бекс от мене,че може и повече.Декември към края съм тама,някъде към 20ти сериозно говора
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
точно сега издъних една каса,та нали преди 6 дена се регнах в спиида и ся вече трепа наред ше пусна битката след малко да я видите,бъдете готови сички,да ме поздравявате
като захапем -не пускаме
Edit: Поради наближаващият месец декември и големите празници, най-вероятно ще се модирам! Едва ли ше мога да смогна с бф, зубкането за изпити и пиенето
Последна промяна от wip на нед ное 25, 2007 7:25 am, променено общо 1 път.
Е аз сега ше трепа кво ми падне,не събрах съюза ми щото няма смисъл,бях по Белгия да изкарам и некоя друга добра пачка,върнах се в Португалия,да си вида харема и да поиграя малко булфа,декември в BG на почивка и януари ше пътувам за франция,нямам спирка баце.За тва нямам много време да събера съюза,другата година някаде към март месец ще е,се пак взехме рунда в трета вселена тва е доволно.Така е PITBULLS чак към март месец 2008г,не плачете много ще се върнем
като захапем -не пускаме