11:22 - какво планирате за довечера

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

След като на девилса му падна най-безцеремонно нета и ме заряза насред ВЦ с един лигав шаман и още по лигав уарлок мисля че ми се провали така добре залануванат вечер.Бира ,суджук и много много уоу.Май ше се пренасоча към бира, суджук и призън берйк...А как ми се доядоха печени чушки полени обилно със сметана и чеснов сос...Де е ракията бря?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Nov 24 2007, 09:11 PM) ...А как ми се доядоха печени чушки полени обилно със сметана и чеснов сос...Де е ракията бря?
Лол... Печени чушки поляти със сметана и чеснов сос?! ... Да питам ли точно рецептата каква е, или да гадая и да експериментирам?! А чушките ако са пане... Знаех си аз, че ще науча много итересни неща тука... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 24 2007, 09:50 PM) Лол... Печени чушки поляти със сметана и чеснов сос?! ... Да питам ли точно рецептата каква е, или да гадая и да експериментирам?! А чушките ако са пане... Знаех си аз, че ще науча много итересни неща тука... :)
пази маникюра ;)

п.п.
и педикюра също......
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Аз вечерта си я изкарах по мъжки както си бях замислил, биричка кърначета, К1 и разбира се Electric six - gay bar
Шок
Последна промяна от JackDaniels на съб ное 24, 2007 10:24 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз пък не отидох на дискотека, стоя и уча ли уча ..... трагедия :(
Победата Ще Бъде Наша
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Скука Скука,вкъщи със жената 2-3 бири малко бф някъв тъп филм с Арнолд, пица :(
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Nov 25 2007, 12:27 AM) Скука Скука,вкъщи със жената 2-3 бири малко бф някъв тъп филм с Арнолд, пица :(

Бухахахах, дано нямам скоро пак жена, помня го тоя момент, бухахаха. Чук и бег
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 24 2007, 11:29 PM) Бухахахах, дано нямам скоро пак жена, помня го тоя момент, бухахаха. Чук и бег
Па и в наз иска да остава пак таз вечер смятай, не и стига сега ами и сутринта пак ще ме тормози направо ми идва да :f010:

Бум аре лека на всички :)
Последна промяна от M_tel на съб ное 24, 2007 10:42 pm, променено общо 1 път.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 24 2007, 10:50 PM) Лол... Печени чушки поляти със сметана и чеснов сос?! ... Да питам ли точно рецептата каква е, или да гадая и да експериментирам?! А чушките ако са пане... Знаех си аз, че ще науча много итересни неща тука... :)
Балканът пази своите тайни ;)
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Това с чушките и сметаната не е ли френска рецепта :lol:
Отговори

Върни се в “Off Topic”