[KASIOPEIA]rumpolino vs [ ±SaMaЭL™ ] MN

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

2.Аз бях човека който казах че до много точки развивах само спеед и мини,а за 3 дена направих 320кръста и той подкрепи мен,а не рептиле,който ми се прави на играч...

ъъъъъ какво съм казал ??? и кога съм се правил на играч ??? даже съм много слаб :) нередовен съм и съм постоянно в мод :) имам слаби проценти и кекава флота :) това че от време на време я чупя някаде не ме прави играч :) пак си сънувал нещо :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Господине нали знаеш,че за 1 седмица игра с мините и спееда ми мога да те мина по флота?

П.П:Тва към всезнайното Skullcolelctor
Последна промяна от rumpolino на съб ное 24, 2007 3:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

:) ама хич не ме интересува какво можеш и какво не :)

едит : не прочетох твоя едит :)
Последна промяна от Nedospivko на съб ное 24, 2007 3:43 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

колкото и да не го обичам Румпо,си признавам че е класен играч не го поценqваите битката не е зле,вдигаи процентите ;)
Потребителски аватар
Skullcollector
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 06, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector »

Ех деца,деца...
Какво да ги правиш?
Те не са виновни-учитИлитИ са виновни в ОчилищИтУ- :c022:
"Посподине","Тва","всезнайното"

рЪмпи в тебе харесвам едно нещо с всякакви глупости се опитваш да спечелиш словесния спор с "опонента"(по това много ти личи,че си на 13 години).Понякога си мисля,че започваш и сам да си вярваш като говориш.
Ако някой ден съвсем случайно ти дойде малко акъл в главата ще разбереш,че съм прав.

ПП Повече няма да пиша в тази тема поради горепосочените "качества" на автора.Той с всяко мое мнение ще измисля нови абсурдни доводи.Предпочитам аз да спра пръв.

Едит:1 от 3 грешки поправи.БРАВО!Давай в същия дух и до Нова година ще ги махнеш всичките.УСПЕХ!
Последна промяна от Skullcollector на съб ное 24, 2007 4:03 pm, променено общо 1 път.
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Само немога да разбера,вие,дето правите само флота и нищо друго,така ли не осъзнавате,че за 1 седмица Румпи може да направи 2 пъти по-голяма флота от вашата ? :bravo:
Тва,че е избрал да бъде малко по-напред в класацията вас какво ви тормози?Ами като имате много флота,защо не го занулите,а само знаете във форума да говорите?

Айде със здраве...и късмет ви пожелавам,дано повечето сме му бели и да го занулите-ще се радвам да видя как ще стане това :)

П.П. Само гледайте да не ви изкара отнякъде още 500 кръста и вие да сте занулените! :dizzy:
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

в алианс сме :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Шефе не им се ядосвай,аз съм си извадил тефтерчето от 1ви клас и си записвам кой иска тупалки и кой не...
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво на Румпежа добра битка още много такива занапред :a055:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

voddy_88 написа:Цитат(voddy_88 @ Nov 24 2007, 06:41 PM) Само немога да разбера,вие,дето правите само флота и нищо друго,така ли не осъзнавате,че за 1 седмица Румпи може да направи 2 пъти по-голяма флота от вашата ?
Хмм НЕ казваме че неможе да направи и 4 пъти по голяма ,НО сесташ ли се че някой на 100к тия 500 кръста ги омазва за норматив ??? След това с хубавите мини става хубава каса ....

Може и да стане може и да Не стане .. Но се учудих че са малко :)

Пп - Румпи не се дразни , просто споделям вижданията се :) GL :)
Последна промяна от max_steel на съб ное 24, 2007 6:38 pm, променено общо 1 път.
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”