На Кирето му е голяма устата. spasko, внимавай какво си пожелаваш, Миланофф е винаги на един сатър разстояние. Добра битка, Pixoo, важна е тръпката, а не колко си натоварил.
[color=red][quote="Petkata96"]QUOTE (Petkata96 @ Apr 11 2009, 14:10) Моето искане е да се направи на мястото на скоро спиращата 3 вселена друга вселена,в която няма да има атаки.
Сигурен сам,че много хора ще ме оповаргаят,но ние се караме кой е по-добар,а така с тези атаки не можеш да се развиеш добре.[/quote][/color]
Th1eF написа:Цитат(Th1eF @ Nov 24 2007, 08:26 PM) На Кирето му е голяма устата. spasko, внимавай какво си пожелаваш, Миланофф е винаги на един сатър разстояние. Добра битка, Pixoo, важна е тръпката, а не колко си натоварил.
защо da ми е голиама остата бре.маи и ти си член на Хеллъингс кажи кои си
Знаеш за какво си наказан - не е шега работа, ама всеки си пати от главата. Дано ти е дошъл акълa, защото по този начин хвърляш кал по всички останали хелуинги. Дай да не спамим битката на Pixoo. Можеш на ЛС да ми пратиш игровия ник на spasko, защото spasko в Спийда няма.
[color=red][quote="Petkata96"]QUOTE (Petkata96 @ Apr 11 2009, 14:10) Моето искане е да се направи на мястото на скоро спиращата 3 вселена друга вселена,в която няма да има атаки.
Сигурен сам,че много хора ще ме оповаргаят,но ние се караме кой е по-добар,а така с тези атаки не можеш да се развиеш добре.[/quote][/color]