Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Жива съм ама аз винаги оживявам като се има предвид, че не пия колкото вас на такива събирания
Сега мисля да проверя Пухестия дали е жив... Иначе тия от 33...Егати гъчканицата тами яко чалга
Доколкото разбрах обаче при Ицо е имало деградация след 33
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
Те тези от 33 в момента са всички с изключени телефони. Прави си изводите сама ... А аз мислех че ще бачкаме днес, само аз съм в офиса - виж ква съм отговорна!
Скорпиона е прав - само пиячи, ама ... като видим снимките съм сигурна, че ще има и пияни.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Ми... не знам. Последно чух, че на стриптийз ще ходят
WhiteSnake е жив обаче с желание зафутбол
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
Всичко е много хубаво друзья и товарищи, ама племенника ми има РД и отивам да видя какво мое да се направи по въпроса. На всички ви успешно реанимиране, аз отивам да видя клин клин дали избива.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 24 2007, 12:37 PM) Скирпи и аз т'ва мислех, че от тортата ще да е ... дебелия обърка работата с тия менти. Интересно тия дето обърнаха по Сцена, 33 или Строежа как са ... аз поне спрях навреме.
Аз съм си екстра, ама Амнесто оцапа леко свещите...