Ха-ха-ха-ха...
из-по-на-срахме са...
Та лягам си аз в 3:00 за 1 час, че имам и-та в 04:04 и ставам 4 без 10 тъкмо свършва протекцията на зариян - шпионаж - 230 бойни, веднага кръстовете полетяха на стациониране, след 10 мин зариян влиза и купува около 100 и няколко бойни.Предвид факта, че преди протекцията имаше 600+ някъде трябваше да ги е скатал.Добре, изчаках го да заспи - рециклажа който падаше, беше идеален, за това което си бях наумил.Остават 20 минути до стационирането на 800 кръста, хоп! Изгряват 500 бойни на планетата, очаквано беше, че ако се перна сам нищо няма да стане.Седя и си мисля, па по едно време почнах само да седя.Трябваше ми PRIZRAKA, но единствения светещ от ANSR бе фена на барса.Няколко пъти го попитах колко рецки има, нещо не изизаха сметките... и така в 04 и 30 настоятелно звънене по телефона на призрака - резултат никакъв.След 5 минути пак... та сети се той оворил едното око, па взема че стана, малко окъсня те - леко го бяха пернали по колониите, но флота, който ни трябваше беше на линия.Викам му, давай ще летим, реца е голяма - събиране йок, подготвил съм моите танкери, подогтвяй твоите.Говорих преди това с пСиХаРаа, чиито танкери бяха заети, но каза, че ще помогне малко по-късно.Отев също се отзова с 300 рецки.Перфектно.ПРИЗРАКА отчаяно копира разхода на газ за 1100 кръста през галактика.Тук трябваха и превантивни мерки.Предвид рециклажа, това бе нищо.Веднага му пратих 450 нанокредита за заем газ.Като по предварителна уговорка трябваше той да литне на 6 рунда (то се сещата, че ефекат от моята флота щеше да е същия, но поне неговата щеше да се запази).И окей - взима, заем и литва за уреченото време, малко преди моите и на отев рецките.И в един момент ми вика - `не пуснах на 6 рунда бе, 10 са`.И тогава работата стана мармародна... На 6 рунда той оставаше с около 400 кръста, моята флота си заминаваше.Но върналите се рецки и танкери на зариян поеха удара и на 10 рунда призрака загина... бях нагласил 30 сек след него, за да не стане да не рефрешне на време.В момента, в който ми каза `умрях, браво...` си помислих дали да връщам - но оставих.Все пак трябваше да се изпълни първоначалната идея и разбира се и аз се забих като пирон в саламура.И реца стана много повече от предвиденото.Много лошо, трябваше да се лети на 2 пъти, добре че имах планета близо до зариян, та минах на 2 курса с 30 танкера и още на по 2 курса със 130.Отев също мина втори път събирайки остатъка от 5 млн газ.Фен на барса летя с рецките, като взе около общо 2 млн ресурс, но предвид рециклаторите и малко по-бавните скорости, последната част хвана въздух под налягане.
Общо взето направихме си едно шоу

На печелившите - честито
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските