"Не сте сами"
Абе и 5к работния заплати да искара пак си остава комплексраче,да не говори толова.
П.П:Ама притрябвало ми е да ме уважаваш дейниелс...
Последна промяна от rumpolino на съб ное 24, 2007 12:30 pm, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Абе ти да не си си избол очите та си толкова безочлив, защо се правиш на интересен форумен боец, някаква си шматка (не само ти можеш да обиждаш) на 13 да нарича хора с 10 години повече опит от него комплексари, къде отиваш може би? Студената водичка и отивай да учиш Родна Реч. Моля темата да бъде затворена, нямам желание да споря с никого, щом върколака е най-прегрешилия човек в играта нека не влиза 10 години, но нека не стигаме до там, че 13 годишни шматки като Румпи да наричат хора които могат да са им татковци "комплексари", за мене е неприемливо да не уважавам 35 годишен човек, въпрос на култура и лично възпитание.Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 24 2007, 02:30 PM) Абе и 5к работния заплати да искара пак си остава комплексраче,да не говори толова.
И не съм казвал, че те уважавам, а че ме кефиш, но пак си оставя вероятноста без да искам как си ходя по улиците да стъпя върху теб без дори и да усетя, уважението се печели, а ти си неспособен на тая крехка възраст да го имаш ...
Последна промяна от JackDaniels на съб ное 24, 2007 12:39 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Румпи, Върколак ми е брат и мисля, че моето мнение е много по миродавно от твоето.
Повярвай ми по честен човек от него не си срещал, това че простее е отделен въпрос, на него му е забавно да простее, както на теб да се правиш на оригинален ..
Повярвай ми по честен човек от него не си срещал, това че простее е отделен въпрос, на него му е забавно да простее, както на теб да се правиш на оригинален ..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Дайте шанс на Въркулачето бе,без него форума не е
същия може много глупости да е написал но,скоро не ми се е
случвало като чета нечие изказване да падам от стола
Аз съм "за" със двете ръце-направо съм му върл фен на писанията.
същия може много глупости да е написал но,скоро не ми се е
случвало като чета нечие изказване да падам от стола
Аз съм "за" със двете ръце-направо съм му върл фен на писанията.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Ха да видим. Пускам го на изпитателен срок. Един вид - условно.
Амнистия печели и monty.
Амнистия печели и monty.
Последна промяна от MartinNosovich на съб ное 24, 2007 1:43 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти: