"Не сте сами"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ееее нищо не казахте, направихте го тва някакъв резерват за висша раса тоя форум, 10 години наказание, айде сега, човек трябва да има право на реабилитация и да покаже, че се е променил, каква е тая злоба, още малко и бой с пръчки ше слагате като наказания, пък тва е само игра, по импусивните хора я приемат по навътре и имат голяма спортна злоба, понякога се вживяват ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 24 2007, 10:53 AM) Ееее нищо не казахте, направихте го тва някакъв резерват за висша раса тоя форум, 10 години наказание, айде сега, човек трябва да има право на реабилитация и да покаже, че се е променил, каква е тая злоба, още малко и бой с пръчки ше слагате като наказания, пък тва е само игра, по импусивните хора я приемат по навътре и имат голяма спортна злоба, понякога се вживяват ...
Определено! :) Не, че ми беше много симпатичен, ама на него да седнеш да се връзваш е все едно да седнеш да се връзваш на глупостите на три 5-годишни деца! :a013:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Момчето е разочаровано, вече дори не иска да пише във форума, бива ли такова нещо, казах ви, изглежда е направил прекалено много че е обичал играта и е прегорял в нея, та даже изгорял, но наистина е детинско да не го разбереш, всеки си има страстите и всеки има право понякога да не бъде идеалният човек ..Според мен е един от малкото които са наказани защото се интересуват от играта, а не от бъговете в нея, то онея с бъговете ги не наказват де ..
Последна промяна от JackDaniels на съб ное 24, 2007 10:11 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Какви страсти бе баце,този товй брат такива простотии и глупости изрече (помня аз!),че Каос правилно му лепна присъдата!
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

аз по непотвърдена информация помня че изрече това което чу ...
Наистина какъвто и да си човек банн за 10 години е много дайте му шанс да го видим ако пак осере положението му треснете административен банн по ИП евър енд фор евър и те така :)
Според мене владо не е чак толкова лош човек ... заслужава да му се даде шанс за амнистия :)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Уф не ми трябва пак тоя да почне да разправя как ще вземе рунда съюза му и да играят само двама които да са на 44к и 33к,а той да стои от 2 месеца на 8к.Добре сме си и така без комплексарчета :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 24 2007, 02:15 PM) Уф не ми трябва пак тоя да почне да разправя как ще вземе рунда съюза му и да играят само двама които да са на 44к и 33к,а той да стои от 2 месеца на 8к.Добре сме си и така без комплексарчета :)

От поста ти лъха усещането че не обичаш конкуренцията, за комплексарчета, малък си да говориш, той ти е доста батко, ако те срещне по улицата най много да ти купи баничка, Румпи дете кефеше ме, но тук не се показа умен ..

За да седи на 8 к си има причина, батко ти Върколак работи по държавите, за тея 2 месеца е изкарал 40/50 български работни заплати и не е имал време като теб да лае по форума
Последна промяна от JackDaniels на съб ное 24, 2007 12:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 24 2007, 02:09 PM) ... заслужава да му се даде шанс за амнистия :)
Кой ме вика :a086: ааа... за vakulaka ли иде реч!? Аз така като гледам това ще му е поне 3-та амнистия!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

На Рояла коя е ?

А на Маат ?
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

не мога да разбера за какво говориш за топове кат ти си тоя дето ръси врели некипели че ше завърши в топ нз си кой .... а реално имаш там 1 60сето място айде стига с приказките .... кво повикало такова се обадило ...
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”