Преди няколко дни ме "зарадваха", че в почивните дни ще гътаме прасето. Това беше хубаво събитие и изискваше сериозна подготовка. Затова реших да потренирам малко, за да не се изложа пред тъста (па и бурето му било фанало паяжина). Заех се сериозно със тренировките и скоро открих няколко мераклий, койтто искаха да изиграят ролята на "грухчо", но се намираха през 2 галактики от мен. Единия беше защитник (съответно веднага полетя колонизатора към него), а другия беше играч с добра флота който май се мислеше за неуязвим и влизаше през няколко дни. За съжаление бутилката с газ нямаше да ми стигне за пърлене и предприех стациониране в съседната галактика. На другата сутрин рано полетях с последната си газ на близо 3 часов полет. За мое съжаление някой ме изпревари с 20-тина минути (явно и други хора тренираха). Останал съвсем без газ обърнах всичкия наличен ресурс и стационирах към новопостроената колония. Защитника привечер не беше много активен, но явно този ден реши да поиграе. Наложи се да го поизчакам и скоро неизбежното се случи:
[N.G.O] Malkia vs [DOMINON] lineker
За да отренирам действията, повторих упражнението още веднъж.
Тренировката мина идеално.Всичко беше разфасовано, филетирано и прибрано. Надявам се да покажа отново добри умения със свинското и винското утре