[N.G.O] Malkia vs [DOMINON] lineker

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

Преди няколко дни ме "зарадваха", че в почивните дни ще гътаме прасето. Това беше хубаво събитие и изискваше сериозна подготовка. Затова реших да потренирам малко, за да не се изложа пред тъста (па и бурето му било фанало паяжина). Заех се сериозно със тренировките и скоро открих няколко мераклий, койтто искаха да изиграят ролята на "грухчо", но се намираха през 2 галактики от мен. Единия беше защитник (съответно веднага полетя колонизатора към него), а другия беше играч с добра флота който май се мислеше за неуязвим и влизаше през няколко дни. За съжаление бутилката с газ нямаше да ми стигне за пърлене и предприех стациониране в съседната галактика. На другата сутрин рано полетях с последната си газ на близо 3 часов полет. За мое съжаление някой ме изпревари с 20-тина минути (явно и други хора тренираха). Останал съвсем без газ обърнах всичкия наличен ресурс и стационирах към новопостроената колония. Защитника привечер не беше много активен, но явно този ден реши да поиграе. Наложи се да го поизчакам и скоро неизбежното се случи:

[N.G.O] Malkia vs [DOMINON] lineker

За да отренирам действията, повторих упражнението още веднъж.
Тренировката мина идеално.Всичко беше разфасовано, филетирано и прибрано. Надявам се да покажа отново добри умения със свинското и винското утре :a055:
Потребителски аватар
Skullcollector
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 06, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector »

тцтцтц
Човек да не си набележи някой защитник да го рециклира...
веднага ще му го вземеш.
Тъкмо пестях за някой такъв...
Няма зачение има много такива,ама иначе битката е супер.За пореден път този рунд се убеждавам,че с тея кръстаци се попрецаках.В 3 ме чакайте с бойните :74:
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Ебаси събирах флота за тоз :(
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

Добър рец е излезнал перфектна флота за точките.

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”