Оп... видяхме гоооо...EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Nov 23 2007, 07:11 PM) ...разкрих кое 2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа се крие зад дървения си ник. 2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа.
Кой ви дразни най-много във форума?
еееее пишман станахме заради тие бесмъртните дето карат на по 10бири и отсичат сталбовете около пътя......а ани лошото тикво куха е че ако не ти пука за теб помисли че можеш да убиеш някои невинен..........SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Nov 23 2007, 07:05 PM) EvilForce : незнаех че бирата е алкохол , утрепаме честно 10 бири ха ха ха ха аз на 10 ще карам и кола бе...
Забравих че алкохола не е за деца......
по темата : дразни ме EvilForce , нито може да пие нито да играе2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Абсолютно ми дреме на Ивълчето с колко и къде са те спрели, с тебе на маса не бих седнал.Пък за карането пиян,дано да си сам като ти се случи най-лошото та да не утрепеш и други заради кухата си дървена лейка.SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Nov 23 2007, 08:40 PM) Evilcho с 1.1 ме спряха в карнобат пребирайсе се от карандила в мъгла и сняг , така че не се притеснявай когато кажеш смятам и пием 100-грамови на екс .
ама алкохол пием не вода, кола или бира![]()
Последна промяна от EvilForce на пет ное 23, 2007 6:48 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Голям мъж си... толяма работа !!! ..SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Nov 23 2007, 07:40 PM) Evilcho с 1.1 ме спряха в карнобат пребирайсе се от карандила в мъгла и сняг , така че не се притеснявай когато кажеш смятам и пием 100-грамови на екс .
ама алкохол пием не вода, кола или бира![]()
Ако това, което казваш е истина... ти си ПЪЛЕН ИДИОТ !!! (моля модераторите да не цензурират това)
Не ти ли увря главата, след като четеш или чуваш че всеки ден по пътищата на БГ умират поне по 3-4 човека в пътни катастрофи, че не трябва да сядаш зад волана след като си пил !!!
Боже пази от такива "майстори на чашката и на волана като теб" !!!!
Помислих, че го казваш само ей така за да се изфукаш... уви... ти наистина си много зле...SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Nov 23 2007, 07:53 PM) казах го алкохола не е за деца.. който немой да пие да не се напъва е![]()
който може наздравехайде бягам че днеска петък вечер ден на майстора
Последна промяна от korahmor на пет ное 23, 2007 6:55 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Контакти:
казах го алкохола не е за деца.. който немой да пие да не се напъва е
който може наздраве
хайде бягам че днеска петък вечер ден на майстора
като неможеш да караш върни книжката да ти дадът кравата която им даде :>
пп. ситуация 1 : неможеш да караш вали сняг ама трябва да отидеш по работа до някъде ко праиш няма да отидеш?
ситуация 2 : пил си обажда ти се баба ти била зле да я закараш в бърза помощ няма да караш ли?
на нас не ни трябват наркотици и оръжия дай коли те ще се избият, такива като евила на 1 бира да припадат и колело не трябва да карат .
така че алкохола е по малкото зло от купените книжки нека всеки да е подготвен да кара на дъжд , сняг , мъгла вечерно време пък и пиян да е ще се оправи. не като колегата ми виде ли мъгла спира и вика ай карай на другия .
Не на корупцията.....
пп2 . Онзи ден катастрофа в Бургас на околовръсното за меден рудник загинали 2-ма причина алкохол нанайки... огромна скорост влизане в течаща вода получава се водна възглавница колата по таван. ако ще и на 0.1 да направя границата направо в затвор да ходиш катастрофите ще ги има до като не се оправи трафика и най вече не започнат да се дават документи за управление на МПС на правоспособни и знаещи . не на всеки 2-ри мангал неможе да чете знаците не знае с книжна и после пак мислете че алкохола убива..
който може наздраве
като неможеш да караш върни книжката да ти дадът кравата която им даде :>
пп. ситуация 1 : неможеш да караш вали сняг ама трябва да отидеш по работа до някъде ко праиш няма да отидеш?
ситуация 2 : пил си обажда ти се баба ти била зле да я закараш в бърза помощ няма да караш ли?
на нас не ни трябват наркотици и оръжия дай коли те ще се избият, такива като евила на 1 бира да припадат и колело не трябва да карат .
така че алкохола е по малкото зло от купените книжки нека всеки да е подготвен да кара на дъжд , сняг , мъгла вечерно време пък и пиян да е ще се оправи. не като колегата ми виде ли мъгла спира и вика ай карай на другия .
Не на корупцията.....
пп2 . Онзи ден катастрофа в Бургас на околовръсното за меден рудник загинали 2-ма причина алкохол нанайки... огромна скорост влизане в течаща вода получава се водна възглавница колата по таван. ако ще и на 0.1 да направя границата направо в затвор да ходиш катастрофите ще ги има до като не се оправи трафика и най вече не започнат да се дават документи за управление на МПС на правоспособни и знаещи . не на всеки 2-ри мангал неможе да чете знаците не знае с книжна и после пак мислете че алкохола убива..
Последна промяна от SmallVille на пет ное 23, 2007 7:04 pm, променено общо 1 път.
ситуация 1: няма да отидеш на работа... още повече пък пиян !!! даже и кравар да работиш... пак е тъпо да отидеш пиян !!!SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Nov 23 2007, 07:53 PM) пп. ситуация 1 : неможеш да караш вали сняг ама трябва да отидеш по работа до някъде ко праиш няма да отидеш?
Не на корупцията.....
ситуация 2: все ще намериш някой трезв да я закара женицата
такива като теб трябва да им се отнемат книжките за вечни времена... и не ми говори точно ти за корупция, че ми се повдига от такива като теб дето са спрени с 1.1 промила алкохол и книжката им все още си в тях !!!!!!
колегата ти знае какво прави... човека има точна и преценка и съвсем правилно спира когато установи, че не може да кара повече....
другата алтернатива е да се самоубие в някое пътно дърво или недай си Боже насрещна кола....
Моля модераторите ... вземете го дигнете тоя на трупчета... че заради такива като него загиват около 1000-1500 българи годишно !!!!
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Контакти:
нямам книжка бе
взеха я за 6 месеца :>
ама кфот да си говорим истината е една :
40 год стаж зад волата изпил 4-5 водки (колкото и аз когато ме спряха)
и 1 ден книжка зад волана трезвен
сам си отговори кой е по опасен
нека да почини после си блъскай главата с камъни 1 кижна по скъпа ли е от живота и?
ама кфот да си говорим истината е една :
40 год стаж зад волата изпил 4-5 водки (колкото и аз когато ме спряха)
и 1 ден книжка зад волана трезвен
сам си отговори кой е по опасен
нека да почини после си блъскай главата с камъни 1 кижна по скъпа ли е от живота и?
Последна промяна от SmallVille на пет ное 23, 2007 7:13 pm, променено общо 1 път.
аз ако изпия 10 бири трябва да ме носите до вкъщи ( тва в случай , че ме вдигнете от тоалетната ) ... иначе невиждам нищо мъжко и геройско в това да се наливаш за авторитет и да го изтъкваш
иначе те много хора така си мислят за пиенето и карането ама като стане белята чак тогава им идва акъла,и то ако изкарат късмет
а това сравнение кое е по добре да си с купена книжка или пиян зад волана ми напомня на онова кое си избираш левия или десния крак да ти отрежат ... същата никаква логика
а това сравнение кое е по добре да си с купена книжка или пиян зад волана ми напомня на онова кое си избираш левия или десния крак да ти отрежат ... същата никаква логика
Последна промяна от PsyComa на пет ное 23, 2007 7:22 pm, променено общо 1 път.