Кой ви дразни най-много във форума?
Та кой ви дразни най-много тук? Или пък в играта?
Постарайте се да е без нападки и обиди. Просто съобщете кой и, ако е възможно, разкажете и защо.
Ще помоля техни височества модераторите да не се гаврят с темата на най-низшата си поданичка, а да подходят поне веднъж с толерантност, която ще се оцени високо от останалата паплач спамери. Благодаря!
Постарайте се да е без нападки и обиди. Просто съобщете кой и, ако е възможно, разкажете и защо.
Ще помоля техни височества модераторите да не се гаврят с темата на най-низшата си поданичка, а да подходят поне веднъж с толерантност, която ще се оцени високо от останалата паплач спамери. Благодаря!
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
само заострям вниманието:
2.3 Забранено е публикуването на координати на играчи и информация за моментното им състояние, освен в секциите „Докладвай бъг”, „Булфлийт трибуна” и темите „Докладвай мултиакаунтинг” и „Докладвай за имена с неприлично съдържание”. Да не излагат на показ лична информация на друг потребител или на фирма/форум/сайт и т.н. без изричното негово/тяхно съгласие. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и потребителят ще бъде докладван на администраторите, а темите/постовете ще бъдат отстранени.
2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа, както и груб език подлежат на санкции. Да не пише за по-голяма убедителност постове и теми само с главни букви, което според “нет-етикета” се счита за “викане”. Такива постове ще бъдат редактирани или отстранявани, особено в случаите на системно нарушение или нарушение на повече от едно правила на форума.
.....
2.13 Модераторите имат право да цензурират теми. Това следва да бъде отбелязано с „едит” и името на модератора, внесъл промяната.
2.14 Личните послания във форума се правят само с Лични съобщения. Теми със заглавие, отнасящо се до конкретен потребител ще бъдат отстранени.
2.3 Забранено е публикуването на координати на играчи и информация за моментното им състояние, освен в секциите „Докладвай бъг”, „Булфлийт трибуна” и темите „Докладвай мултиакаунтинг” и „Докладвай за имена с неприлично съдържание”. Да не излагат на показ лична информация на друг потребител или на фирма/форум/сайт и т.н. без изричното негово/тяхно съгласие. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и потребителят ще бъде докладван на администраторите, а темите/постовете ще бъдат отстранени.
2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа, както и груб език подлежат на санкции. Да не пише за по-голяма убедителност постове и теми само с главни букви, което според “нет-етикета” се счита за “викане”. Такива постове ще бъдат редактирани или отстранявани, особено в случаите на системно нарушение или нарушение на повече от едно правила на форума.
.....
2.13 Модераторите имат право да цензурират теми. Това следва да бъде отбелязано с „едит” и името на модератора, внесъл промяната.
2.14 Личните послания във форума се правят само с Лични съобщения. Теми със заглавие, отнасящо се до конкретен потребител ще бъдат отстранени.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
nCuXaPaa написа:QUOTE(nCuXaPaa @ Nov 21 2007, 01:30 AM) Моля да бъде проверен играч TapTu .Защото преди флага му не беше германски.
Във форума, най много мистерия, умна е и саркастична.
Във играта Коруин с инфото на съюза си, ама всеки ден по разнообразен начин ме дразни, писнало ми е, личи си че е връзкар с Миланоф ..
Едит: а и той, глей го само и го не е срам :
На мен в главата ми само музика и поезия, всеки ден посещавам театри и галерии. Сутрин вместо вестник чета "Какво ново" в "София днес", пия черен чай и дискутирам парниковия ефект с педагози с дългогодишна практика.
Аз съм културен, защото съм админ.
Последна промяна от JackDaniels на пет ное 23, 2007 3:10 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
А мен ме дразнят най много големите пиячи. Много пият във форума, ама докато не седнат на маса.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Ми братчед начи е време да направим нещо на следващото събиране...Сядаме и без да се изпият поне 10 бири на човек няма мърдане от масата.Трябва да предупредим сашко да заредят с пуканки обачеfreeico написа:QUOTE(freeico @ Nov 23 2007, 05:00 PM) А мен ме дразнят най много големите пиячи. Много пият във форума, ама докато не седнат на маса.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Десет бири като квота за участие? Загубихте детската аудитория и някои от жените, които се мислят за дами...
И като стана дума за жени, които се мислят за нещо - дразнеше ме една отчайващо неграмотна мома с някаква длъжност във форума, която си позволяваше и да агитира за някакви чалгаджии. Ама вече не помня ника, аз направих една дълга пауза в този форум и някои неща съм позабравила вече...
И като стана дума за жени, които се мислят за нещо - дразнеше ме една отчайващо неграмотна мома с някаква длъжност във форума, която си позволяваше и да агитира за някакви чалгаджии. Ама вече не помня ника, аз направих една дълга пауза в този форум и някои неща съм позабравила вече...
Последна промяна от roro98 на пет ное 23, 2007 3:09 pm, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Че колко са 10 бири.Пък и едва ли ще успеем да прилъжем Пух с по малко...roro98 написа:QUOTE(roro98 @ Nov 23 2007, 05:07 PM) Десет бири като квота за участие? Загубихте детската аудитория и някои от жените, които се мислят за дами...
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
roro98 - ти не беше ли с друг ник преди? Напомняш ми на някого ... По темата- Демоника като почне да прави опити да е шеговито-духовит, че направо може да ти умре магарето ... Човек, умен човек, нареден човек, ама така и не разбра, че майтапите не му се отдават ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
10 бири са 5 литра течност, съдържаща около 5-6 градуса алкохол. На третата бира (или на литър и половина) се появява неистово желание за посещение на тоалетната, което учудващо започва да се повтаря през 15-20 минути.EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Nov 23 2007, 04:11 PM) Че колко са 10 бири.Пък и едва ли ще успеем да прилъжем Пух с по малко...![]()
Защо губим детската аудитория ли? Защото сме хора улегнали. И защото съвременните деца не могат да задържат вниманието си върху нещо повече от 15 минути.Тоест, след тоалетната може да се загубят някъде по пътя.
"Дамите" не ходят до тоалетна. Те си пудрят носовете, но го правят рядко... Много рядко.
А Пух? Кой или какво е Пух?
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Pooh is a legend...
P.S.Пък и става въпрос за МНОГО пиене.Като не ви се чете не задвайте излишни въпроси поне.
P.S.Пък и става въпрос за МНОГО пиене.Като не ви се чете не задвайте излишни въпроси поне.
Последна промяна от EvilForce на пет ное 23, 2007 3:29 pm, променено общо 1 път.