Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Nov 23 2007, 12:37 PM) това е за вечерното издание бреееее..... не разваляй изненадата
Абе то съм забелязал че дъртото отскоро само в офа седи, малкото даже не влиза тук, освен за теми като ЦС и т.н, така че спокойно, то се излага във трибуните, е сега одих да им разбия котилото
Последна промяна от JackDaniels на пет ное 23, 2007 11:00 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
абе виж цялата история и разгледай сайтчето, феноменално е, липсва ми родния край, ходя си веднъж в годината и така вече доста години, ама там просто има език който не бива да се губи ..
мое да си поръчаш даже тениска с колегите си поръчахме такива на които пише "Пустиняк", ама няма да ти давам линкче, че ми не плащат комисионна за реклама
Последна промяна от JackDaniels на пет ное 23, 2007 11:22 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 23 2007, 12:36 PM) Границата между тактичността и лицемерието е много тънка. Понякога трудно се различават, та даже наподобяват дифузия ..
Внимавай...! Зелен си ми в скайпа и едва се сдържам за един flex... придружен с finger!
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.