11.10. Време е за спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Жив съм... Май... Тва китайците са омрази... Искам пушка. И вагон патрони. Не. Влакова композиция. Абе един кораб трябва да стигне. Наздраве.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

И два кораба да имаш пак по 5 в колона ще трябва да ги редиш! Ама утре ще искаш "Патица по пекински", ама нямааааа :c022:
Нищо, важното е за децата леб да има - ние и кюфтета можем да ядем :a086:
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Саше, аз няма всичките - все пак трябва и да останат малко бачкатори... Само половината.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 22 2007, 05:20 PM) ... тряя си направим съюза на Розовите Лелички с теб ...
Уу... Идеята ми харесва! :)
Ще се събираме по-сред нощ. Ще приготвяме шоколадови бисквитки с формата на кръстове, ще готвим унищожително вкусни карамелени торти, ще шием гоблени с образа на защитниците на околната среда, ще организираме природни чистки, ще плетем пуловери от ЗнС (Злато на Съпрузите)... ееееех замечтах се, нещо! :c062:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 22 2007, 05:20 PM) Тука в тоя пилотски форум се препълнихме с пухкави лелички с розови страни. Мистерия тряя си направим съюза на Розовите Лелички с теб ...
Отмина 30-така и стана течение ... човек да ти купи шапка .... хъхъхъ
misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 22 2007, 06:49 PM) Уу... Идеята ми харесва! :)
Ще се събираме по-сред нощ. Ще приготвяме шоколадови бисквитки с формата на кръстове, ще готвим унищожително вкусни карамелени торти, ще шием гоблени с образа на защитниците на околната среда, ще организираме природни чистки, ще плетем пуловери от ЗнС (Злато на Съпрузите)... ееееех замечтах се, нещо! :c062:
Да и ще ви снимат в "Отчаяни Съпруги" ... нормално щото ще докарате мъжете си до самоубийство и/или убийство ...
Д*ба какво стана с жените тип "С*кса и града"?
Последна промяна от LorD DemoniC на чет ное 22, 2007 6:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Изпонапиха се...Пияници!
The old dog has some new tricks in his sleeve...
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

kaos написа:Цитат(kaos @ Nov 22 2007, 06:44 PM) Саше, аз няма всичките - все пак трябва и да останат малко бачкатори... Само половината.
За бачкане ли иде реч? Ей ма бре, още съм на работа, ама скоро свършвам. То така говорих и преди 2ч де, ама се тая. Няма ядове, пийте и се веселете, само ми спестете подробностите. А беше един прекрасен ден до преди обяд :(
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

пфуууууу....оспамили сте на Jakc..... ама явно и бая време и минало щот гледам Мистерия и е леличосала (то ако се бях забавил можеше и да се сбабичоса ....) ама явно съм фанал средата.....
Единия запътил се към студентски, то там освен китайсци и дтроежи друго остли брееее.....
Другите на плетиво и стари дантели взело да ги избива..... ейййй арсеника за домашно ползване... нема да го внасяте в играта я ;)
и най ми хареса че Марто се оказа жив..... а бреее братчед.... ти всичките, половината... та дори и 1/100 000 от китайците да оправиш..... само ще им помогнеш да станат повечко.... я се сдържай малко .... тия хормони с какъв алкохол ги помпате бря...
.... и за десерт Девилса го хванали да свърпи работа - голям смях падна :P

п.п.
а сега ще си пусна един дикс с jam sesion дет ми го докараха днес и съм му ........ (а бре полов ден) ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Жив съм братчед, ама последните дни особено мамицата ми се еВа... И мисля да комплектовам Бушмилс със Ska-P, че вече ми избива баланса...

И под "китайци" неам предвид нашио Китаец, а баш си китайци. Дребната дръпнатоока сган.

Чуй това да си почешеш ушото малко :) Весело и разтоварващо е :)
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от MartinNosovich на чет ное 22, 2007 8:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

А наздраве от Ст. град, тука тая вечер по пръчски решихме да рескаме, крайна фаза и под псувните на колегите, само мога да кажа че не съм Jakc a Jack, че у студентски има и други работи освен китайци ама утре ше се сета кви, че бирата мого върви дори и само с лебец + мазнината останала от мръвчиците които жените изядоха и си тръгнаха без даже да ни пуснат тая вечер, че Мухарем е президент и че не разбрахте смисъла на темата и само ми пишете за плетки и китайци, нема нищо прощавам ви, аз, демек я отивам у строежа да го е..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”