Кебапчета

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

малиииии.... не знам за Вас... ама такова слюнкоотделяне ми се образува, докато Ви чета риплаите..
че се наложи да отварям 3та бутилка бира... :a055:

Благодаря на ВСИЧКИ.. !
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 22 2007, 04:04 PM) Мда... :) това също е много важно! И в никакъв случай, не се поливат с алкохол, че стават... (зелено повръщащо човече)
това не го слушай..... задължително е поливането с ниско алкохолен градус.... разделно разбира се ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 22 2007, 06:04 PM) Мда... :) това също е много важно! И в никакъв случай, не се поливат с алкохол, че стават... (зелено повръщащо човече)
Не е съвсем така, поливат се с много бира и вино ... ама след като се изпекат, хихихи. :lol:

Едит: Тая хиена CORWIN пак ме превари :a055:
Последна промяна от milanoff на чет ное 22, 2007 3:08 pm, променено общо 1 път.

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Nov 22 2007, 04:05 PM) малиииии.... не знам за Вас... ама такова слюнкоотделяне ми се образува, докато Ви чета риплаите..
че се наложи да отварям 3та бутилка бира... :a055:

Благодаря на ВСИЧКИ.. !
Наздраве! :a055: И успех! ;)

Не ставаше ли въпрос за "правене" на кебапчета, а не за "употребяване"?
Последна промяна от misterya на чет ное 22, 2007 3:09 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Ако имаш под ръка ловец - от опит мога да ти кажа че това е най-доброто...
Ако не - казаха го преди мене - метни му едните мити вратни пържоли с гъби. Как върви с бира не е истина.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Дайте бирите мезето е най лесната част ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”