Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 22 2007, 03:53 PM) Твоето. Моето още не може да чете, познава само буквата А, Н и Г.
13 годишен пергишин..... (е почти де) и вече е почти колкот мен на ръст (малеееее, да се замислиш дали да му направиш забележка)
та сигурно знае доста повече и от мен за някои неща.... то с такива какички като Мистерия у форума....
Наде, не че съм пророк, ама и за теб има - няма 7-8 годинки .... и теб ще те видим
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
CORWIN, каква какичка? Аз съм леличка... ле-ли-чка... Представи си ме: малка, пухкава с розови страни леличка в парка, разхожда китайското си голо качулато кученце.
Иначе, благодаря ти за комплимента.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Човек тук да не отвори тема за нещо интересно, старците веднага почват с децата ( да са им живи и здравички), а па мистерия веднага ше изръси нещо сексапилно като голо качулато китайско куче, аман ...увейнах
Едит: та даже и плетки вкараха вече ...чакай да ида да погледам на Коруин съюза ...съсипахте убавата темичка
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 4:26 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Milanoff написа:Цитат(Milanoff @ Nov 22 2007, 05:24 PM) Тцтцтц вече на какво се кефят някои
Е живеем в модерна държава и трябва някак си да се научим да се примиряваме със странностите на другите хорица...
Много ще съм доволен от съюза на Лелките да получа някой чифт вълнени чорапки или половерче. Може да се справите докато бистрите галактическите клюки и политика...
Доколкото познавам Хера, най-много да получиш 10 15 знс-та от тоя съюз
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 22 2007, 03:57 PM) Коруин е просто ценител ..
Та стана вапрос за вино ,жени.
Е вище какво ми вика моята жена .................
"Мъжете са като хубавото вино. В началото са като грозде. Работа е на жените да го смачкат и да го държат на тъмно, докато съзрее в нещо, с което искат да вечерят"
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!