Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Абе хора дайте една свястна рецепта за кебапчета бре...
търсих из всякакви кулинарни сайтове, тествах какво ли не... с бира, без бира... с много кимион, и с малко кимион...
и с различни % атака и защита (разбирай свинско и телешко) ... и какво ли не пробвах
и не стават пущините и не стават пухкави и сочни... както онези кебапчета дето ги правеха на пазарчето на Ситняково...
та вече ще реваааааа...
моляяяя... поооомогнеетееее
Последна промяна от korahmor на чет ное 22, 2007 2:45 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Пропуска сигурно е сланинката, тя е най важна .. свинското не трябва да е чисто ..пробвай да го направиш 33/33/33 свинско агнешко телешко, като свинското да е леко тлъсто, сложи повечко кимион и няколко скилитки чесън, поне баба ми така ги прави и са най добрите ..
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 2:50 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
мани ги тия кебапчета бре,
по-убаво от кюфте на скара нема.... и го гарнираш със наденичка и суджучец.... върху канапе от картофено пюре (може и пържени самоковски картофки) ....
обилно се поливат със бира .... или друго според сезона
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Nov 22 2007, 04:49 PM) мани ги тия кебапчета бре,
по-убаво от кюфте на скара нема.... и го гарнираш със наденичка и суджучец.... върху канапе от картофено пюре (може и пържени самоковски картофки) ....
обилно се поливат със бира .... или друго според сезона
Тва къде ли съм го виждал, хи хи хи ...
Ами и аз съм ги хапвал онези. Наистина супер стоят. Но домашно няма да станат такива. Първо имаш ли барбекю? Без дим не е същотото. Отделно Джак е прав. Тези са правени в завод. Имат и много мазнина, имат и соеви добавки. С купешка кайма няма да станат такива, ако сам си ги направиш пак няма да станат, защото ще си направиш по-готина кайма от хубаво месце. Но като цяло Както и да си ги направиш - важно е да има с кой да ги хапнеш....
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Много е важно за кебапченцатата да са тлъстички и после докато са върху скаричката, която трябва да е много горещичка, да ги пръскаш с водичка и по често да ги обръщаш.
Иначе и аз съм фен на пържолките...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 22 2007, 04:59 PM) Много е важно за кебапченцатата да са тлъстички и после докато са върху скаричката, която трябва да е много горещичка, да ги пръскаш с водичка и по често да ги обръщаш.
Иначе и аз съм фен на пържолките...
Преди да се сложиш кебабчетата, напечената скара трябва да се намаже хубаво със парче сланинка, за да са добри "грайферите" на кебабчетата и да не се залепят ..
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 3:04 pm, променено общо 1 път.
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 22 2007, 04:01 PM) Преди да се сложаш кебабчетата, напечената скара трябва да се намаже хубаво със парче сланинка, за да са добри "грайферите" на кебабчетата и да не се залепят ..
Мда... това също е много важно! И в никакъв случай, не се поливат с алкохол, че стават... (зелено повръщащо човече)
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.