11.10. Време е за спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 22 2007, 04:10 PM) Не кихам! Само ме обливат горещи вълни и се зачервявам... :c022: Не е приятно да ме гледа човек.

Та това ми напомня ...

..., да не бъркаш алергията с нещо друго ...
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 2:13 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

:Zz013: .... не ми дава да я лепна в заглавието тази точица.....
ама то за вас ..... си требе точище .... да се скатайте там зад него и да си се оправяте.......... с пощенето и обезкосмяването ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Nov 22 2007, 03:20 PM) :Zz013: .... не ми дава да я лепна в заглавието тази точица.....
ама то за вас ..... си требе точище .... да се скатайте там зад него и да си се оправяте.......... с пощенето и обезкосмяването ;)
Ама... аз пък какво съм казала?! Той е виновен, не аз... и вие... с вашето... няма повече да пиша :(
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Маааалееее, не ли ви срам бре, Коруин, всеки ден си слагаш там в съюза някакви голи мацки дето ту заляти с мляко, ту пльоснати на креват със свалени прашки, и на всичкото тва се обаждаш. :)

А и не съм аз виновен, за кво да съм виновен, грип върлува, па казва, че я обливат топли вълни, притесни ме да не е я пипнало, не друго много мръсно МПС имате ...тц, тц и па тц
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 2:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от CORWIN »

misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 22 2007, 03:25 PM) Ама... аз пък какво съм казала?! Той е виновен, не аз... и вие... с вашето... няма повече да пиша :(
"кой разплака горкото момиче...
кой мечтите момински разби ......"

бригадирска песнопойка :c022:

едит: Jack в момента рекламирам полезните качества на виното..... ;)
Последна промяна от CORWIN на чет ное 22, 2007 2:35 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

И пияни и развратни. Срам нямаш ли барем от детето бе ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ех тва вино, хубаво местенце си е намерило да полегне :)

Лельо ти па що са навре тука, Мухахаха
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 2:37 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от CORWIN »

xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 22 2007, 03:36 PM) И пияни и развратни. Срам нямаш ли барем от детето бе ...
тааааа.... за кое дете говорим :p040:
Misterya:

deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Nov 22 2007, 03:43 PM) тааааа.... за кое дете говорим :p040:

Твоето. Моето още не може да чете, познава само буквата А, Н и Г.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Коруин е просто ценител ..
Отговори

Върни се в “Off Topic”