[CCCP] Rell vs [RedArmy] Sentinel

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

аз съм казвал и преди който не си държи езика зад зъбите си събира зъбите.сентинел сега разбра ли защо?
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Гледам пак се заяждате и някаквъв Алдан говори за армейци в първа, а за СССР - ци видя ли в 1 ? В края на рунда пак е ясно какво ще стане , както казвам СССР - каси.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Жалко... Но, не непоправимо... Rell пооправил си се след като бат Димо ти отупа кожушето на 2 пъти (поне толко има тука)
Нашия малко флота нещо хммм

Това е играта пичове във война (която за мой кеф продължава вече 2 години и отгоре май) падат войски и от двата фронта ;)

ПП: Алдане казах ти като батковците си мерят ..... ти дечко де се буташ?
Последна промяна от LorD DemoniC на чет ное 22, 2007 2:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Machoni написа:QUOTE(Machoni @ Nov 22 2007, 02:44 PM) Гледам пак се заяждате и някаквъв Алдан говори за армейци в първа, а за СССР - ци видя ли в 1 ? В края на рунда пак е ясно какво ще стане , както казвам СССР - каси.

Какво общо виждаш на първа с втора - само това не мога да разбера. Какво общо има съюза от първа с този от втора. Това, че е със същото име не може да го слагаш под общ знаменател. Прочети малко история на съюза да разбереш в коя вселена като цяло е основан. От първа съюза няма нито един играч с този от втора. Единствено Вачик играе в първа, доколкото знам, но както гледам не е в СССР. Така, че си прави сам заключенията. Пак се включиха хора които да оспамят темата. То тук човек да не пусне нова тема. Че всеки приказва приказва...но май никой не мисли като пише.

П.п. Lord Demonic: Аз както казах тогава това бяха много големи занулявания в началото на рунда, поради едни причини които не пожелавам на никой. В крайна сметка съм отново на фронта.
Последна промяна от Rell на чет ное 22, 2007 2:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Rell написа:Цитат(Rell @ Nov 22 2007, 03:03 PM) Аз както казах тогава това бяха много големи занулявания в началото на рунда, поради едни причини които не пожелавам на никой. В крайна сметка съм отново на фронта.
Брао бря ... така трябва иначе се губи интереса ;) Мисля, че нищо лошо не съм казал нали?
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Rell »

LorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ Nov 22 2007, 03:17 PM) Брао бря ... така трябва иначе се губи интереса ;) Мисля, че нищо лошо не съм казал нали?
Няма абсолютно нищо. Просто си казвам, че не се давам лесно. А все пак трябва и да си го изкарам на някого :oh_kotiooo:
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

Вечната война продължава интересен рунд се заформя :a013:
Поздравления за нападателя и бързо възстановяване на защитника.
Последна промяна от DJ_BOBY на чет ное 22, 2007 2:56 pm, променено общо 1 път.
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

С цялото ми уважение ама да питам Релл само двапътиврундзанулимия защо като стоя 2седмици със флот до мойта главна не ме удари.Имах по малко флота от тебе,знаеш какво развивах...Нестига,че ми нафлууди тела,а и един път не ти изписа 5мин преди удъра и аз да съм оф...Какво да кажа,от СССР всичко спи само дявола играе,релл незнам за какъв да го броя...То не върви да се мислиш за добър и да спиш в мод...Сега великия ти акъл би родил,а защо не махнеш мода.Не се безпокой,не е заради теб,а затова,че наще ми взеха компютъра,много скоро ще ми го върнат и ще ядеш много бой.
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Rell »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 22 2007, 04:01 PM) С цялото ми уважение ама да питам Релл само двапътиврундзанулимия защо като стоя 2седмици със флот до мойта главна не ме удари.Имах по малко флота от тебе,знаеш какво развивах...Нестига,че ми нафлууди тела,а и един път не ти изписа 5мин преди удъра и аз да съм оф...Какво да кажа,от СССР всичко спи само дявола играе,релл незнам за какъв да го броя...То не върви да се мислиш за добър и да спиш в мод...Сега великия ти акъл би родил,а защо не махнеш мода.Не се безпокой,не е заради теб,а затова,че наще ми взеха компютъра,много скоро ще ми го върнат и ще ядеш много бой.
То с твойте изказвания ще станеш президент. За 2 седмици си деляхме печалбите от твойте мини, добре беше нямаше спор. Ти през деня, аз нощем си вземах. Само разликата беше мойто си е мойто, а чуждото общо. Единствената причина по която не не можах да те ударя е, че при всяка моя атака си влизаше, защото си с по-високо ниво на шпионаж. Искаш причина ето ти причина. Като излезеш от мод, пак съм при теб. Да не мислиш, че ще те оставя на мира. Още от както ме удари Димо ти приказваш, че ще ме направиш каса и тем подобни. Чакам те от тогава съм ти казал. Като ме направиш каса, ще ти стисна ръката. Беше 2 пъти повече точки от мене, приказва и продължаваш да го правиш. Усети се малко и поне спри. Направи колония до главната и после я махна сам по незнам какви причини - ти ще кажеш.

П.п. За мода съм влизал, като ми спре нета. Това го направих 2 пъти мисля и почти всяка събота и неделя съм така, заради причината, която точно на теб ти я пожелавам да ти се падне. Да имаш същия доставчик като моя през почивните дни, защото ти само приказваш и се заяждаш.
Последна промяна от Rell на чет ное 22, 2007 3:14 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Дадада точно всяка нощ в продължение на 2 седмици среше в мод делничните дни,питай атила всяка вечер си лафихме и той добре знае че много пъти съм му казвал за теб и как спиш в мод.Недей се прави на много силен-незнаеш аз какво имам.А относно шпионажа,та аз съм си го вдигал не някой друг на мен и много лесно мога да направя пак да получавам смс а ти не...Недей говори смешен си...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”