[CCCP] Rell vs [RedArmy] Sentinel

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

На 20 след малко дълга нощ, шпионажи по няколко цели, някои от тях врагове си намерих една жертва от Червеноармейския щаб. След като видях, че го няма около 2 часа реших да полетя малко през галактика, за да се случи това което всеки нападател най-много обича да види. Новини/Доклади/Битка. Тогава наистина ми се удължи нощта. На другия ден като ставам какво да видя. Още флота на планетата и няма никой на линия повече от няколко часа. Гледам аз колонията ми следващата слънчева до него и взех да смятам колко газ ми трябва да стационирам. Изнесох се набързо от 5-та и кацнах в 3-та. Вчера направих 2 атаки, но и двата пъти защитника влезе. Днес сутринта ставам, гледам Сентинел и той бил станал раничко. Тъкмо щях да литвам и той влезе. След около час той пак се задържа извън линия. През това време се връщах от безуспешна атака към друга цел и докато кацна и литнах отново само, че с кординатите на Сентинел.

[СССР] Rell vs [RedArmy] Sentinel

Рециклажа е обран със съдействието на MoneyMan за което пак му благодаря.
Последна промяна от Rell на чет ное 22, 2007 9:51 pm, променено общо 1 път.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rell написа:Цитат(Rell @ Nov 22 2007, 10:23 AM) [RedArmy] Sentinel
Е стига бе защо точно него аз защо си пратих флота до неговата ееееее сега трябва да пращам на другаде :(

п.п. Брави пич сразил си го евала супер е битката и благодаря също така :) :bravo:
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Добра битка браво :) На печалба излизаш , още по добре :) Успех за наред и да продължаваш все така и :crazy_pilot:

П.п. Квото ги наетте тия армеици , скоро ще ги разформировате бе :P Ще станат с численоста на таз годишните наборници :lol:
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Браво :bravo: Добра битка но мене повече ми хареса че още един от Red army e доло ;) :a013:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

ALDAN

Мнение от ALDAN »

max_steel написа:Цитат(max_steel @ Nov 22 2007, 12:44 PM) Добра битка браво :) На печалба излизаш , още по добре :) Успех за наред и да продължаваш все така и :crazy_pilot:
П.п. Квото ги наетте тия армеици , скоро ще ги разформировате бе :P Ще станат с численоста на таз годишните наборници :lol:

Ами нз за другите вселени но във 1-ва армейците почти ги няма във втора също са на свършване :)

п.п. Аз нямам причина да воювам с тях просто си тарсех съюз с който да се заяда и си харесах тях :) щотот бяха по многобройни та да е по интересно :)
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Едно че са многоброини друго че са много отворени мене това наи вече ме дразни ;) :girl_witch:

ALDAN

Мнение от ALDAN »

^Iliev^ написа:Цитат(^Iliev^ @ Nov 22 2007, 01:33 PM) Едно че са многоброини друго че са много отворени мене това наи вече ме дразни ;) :girl_witch:
Те отворени ама като кацна до тях и се затварят със синия катинар :lol:

п.п. е то сега и аз съм затворен с него щото имам лични проблеми :(
Последна промяна от ALDAN на чет ное 22, 2007 12:42 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Ами те са отворени на думи :) А нали знаеш куче което лае не хапе ;) :c022:

ALDAN

Мнение от ALDAN »

^Iliev^ написа:Цитат(^Iliev^ @ Nov 22 2007, 01:45 PM) Ами те са отворени на думи :) А нали знаеш куче което лае не хапе ;) :c022:
Е има и от тях един който действа и ме кефи ZAZ евала на човека кефи ме от всякаде :bravo:

п.п. Аре стига сме спамили да оставим и другите да кажат нещо ;)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Не е хубаво да видиш прегазен съюзник. Поздрави на релл.

офф/ Алданска сатира, много ви пораснаха крилете, скоро се връщам и ви почвам.
Последна промяна от Dimorese на чет ное 22, 2007 1:13 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”