[CCCP] Rell vs [RedArmy] Sentinel
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Rell
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
- Контакти:
На 20 след малко дълга нощ, шпионажи по няколко цели, някои от тях врагове си намерих една жертва от Червеноармейския щаб. След като видях, че го няма около 2 часа реших да полетя малко през галактика, за да се случи това което всеки нападател най-много обича да види. Новини/Доклади/Битка. Тогава наистина ми се удължи нощта. На другия ден като ставам какво да видя. Още флота на планетата и няма никой на линия повече от няколко часа. Гледам аз колонията ми следващата слънчева до него и взех да смятам колко газ ми трябва да стационирам. Изнесох се набързо от 5-та и кацнах в 3-та. Вчера направих 2 атаки, но и двата пъти защитника влезе. Днес сутринта ставам, гледам Сентинел и той бил станал раничко. Тъкмо щях да литвам и той влезе. След около час той пак се задържа извън линия. През това време се връщах от безуспешна атака към друга цел и докато кацна и литнах отново само, че с кординатите на Сентинел.
[СССР] Rell vs [RedArmy] Sentinel
Рециклажа е обран със съдействието на MoneyMan за което пак му благодаря.
[СССР] Rell vs [RedArmy] Sentinel
Рециклажа е обран със съдействието на MoneyMan за което пак му благодаря.
Последна промяна от Rell на чет ное 22, 2007 9:51 pm, променено общо 1 път.
-
ALDAN
-
ALDAN
max_steel написа:Цитат(max_steel @ Nov 22 2007, 12:44 PM) Добра битка бравоНа печалба излизаш , още по добре
Успех за наред и да продължаваш все така и
![]()
П.п. Квото ги наетте тия армеици , скоро ще ги разформировате беЩе станат с численоста на таз годишните наборници
![]()
Ами нз за другите вселени но във 1-ва армейците почти ги няма във втора също са на свършване
п.п. Аз нямам причина да воювам с тях просто си тарсех съюз с който да се заяда и си харесах тях
-
ALDAN
Те отворени ама като кацна до тях и се затварят със синия катинар^Iliev^ написа:Цитат(^Iliev^ @ Nov 22 2007, 01:33 PM) Едно че са многоброини друго че са много отворени мене това наи вече ме дразни![]()
![]()
п.п. е то сега и аз съм затворен с него щото имам лични проблеми
Последна промяна от ALDAN на чет ное 22, 2007 12:42 pm, променено общо 1 път.
-
ALDAN
Не е хубаво да видиш прегазен съюзник. Поздрави на релл.
офф/ Алданска сатира, много ви пораснаха крилете, скоро се връщам и ви почвам.
офф/ Алданска сатира, много ви пораснаха крилете, скоро се връщам и ви почвам.
Последна промяна от Dimorese на чет ное 22, 2007 1:13 pm, променено общо 1 път.