11.10. Време е за спам
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Между другото намерих лечението на махмурлука ..
Скорпа беше прав, най-добрия вариант е много черното двойно кафенце в приятна компания на непозната до снощи човечка. А на тези дрееееееебни дуууушчки (сега си кълча езика като професор Вучков) дето снощи ми заринаха телефона със смси, 16 на брой, няма да казвам нищо за да се обидят ..
Скорпа беше прав, най-добрия вариант е много черното двойно кафенце в приятна компания на непозната до снощи човечка. А на тези дрееееееебни дуууушчки (сега си кълча езика като професор Вучков) дето снощи ми заринаха телефона със смси, 16 на брой, няма да казвам нищо за да се обидят ..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
The.Devils.Own
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Нищъ да ги кълна, на Миланоф ръцете са му лабави, па държи остри предмети ...
А пъ никви спамери не сте, никой нищо не казва, сега разбрах, че им не било за реса, аме грабели да ми било гадно, ако не съм лепнал некоя болест ич нема да ми е гадно, ка вика Лорда - хъ хъ хъ
А пъ никви спамери не сте, никой нищо не казва, сега разбрах, че им не било за реса, аме грабели да ми било гадно, ако не съм лепнал некоя болест ич нема да ми е гадно, ка вика Лорда - хъ хъ хъ
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 9:37 am, променено общо 1 път.
-
M_tel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
- Контакти:
Кво да ти кажа братле ти нали си прекара перфектно снощи , самоче твоите любовници като те видят че те няма и веднага почват смс-чета да пращат , барем са върнеш да им пишеш 2 реда да не умрат от скука 
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Снощи са уляха, тамън се прибрах у 23 часа и ме накараха пак да се върна у студентски, наложи се да модна, за първи път днес от как играя играта ползвам смс за размодване, па то било яко, ма кат се сетя, че тва са си 2 бирюги, ма боли сърчицето.
А иначе Девилс, станал съм голем пустиняк тука у Дианабат, купих си преди 3 месеца 10 билета за градския и снощи неква контрола, чак и викам кво искаш, толко съм забраил, че требва да се дупчат тия билети, тая сутрин надупчих 3 билет от десетката, при положение че съм направил 400/500 курса, дианабат/ст. град
А иначе Девилс, станал съм голем пустиняк тука у Дианабат, купих си преди 3 месеца 10 билета за градския и снощи неква контрола, чак и викам кво искаш, толко съм забраил, че требва да се дупчат тия билети, тая сутрин надупчих 3 билет от десетката, при положение че съм направил 400/500 курса, дианабат/ст. град
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 10:01 am, променено общо 1 път.
-
The.Devils.Own
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
The.Devils.Own, какво работиш?The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Nov 22 2007, 11:07 AM) Ко да спамя, при положение , че имам работа. Всяка сутрин до към 13-14ч съм зает с някакви текущи задачи. Чак след това се отпускам да поспамя![]()
Ъ... отиде си...
Последна промяна от misterya на чет ное 22, 2007 10:14 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
-
The.Devils.Own