amnesty

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Emil
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 17, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от Emil »

amnesty,надявам се да прочетеш тази тема.

Играя булфлеет от близо седмица(играл съм я преди,но си взех почивка).Вчера се регистрирах и днес ми идва съобщение от amnesty,в което пише:

ЦитатАко акаунтите crab и Emil са твои - избери си кой от двата да бъде спрян![/quote]

ОК,пратих му съобщение но нека тук го напиша по-подробно.

1-во:Аз играя в компютарна зала

обяснение.

ИП-то на което завършва е ***.***.04.,съответно на компютара на който играя или 4-твърти.
Има още 5 т ИП-та,съответно ***.***.01;***.***.02;***.***.03;***.***.05***.***.06

2-ро:
Потребител на ''Bulfleet''сяда на 1-ви компютар или на 3 ти;Вие amnesty не прочитете края му(на ИП-то),и отчитате че аз имам два акаунта,съответно crab и Emil.

Моля,не спирай нито едни от двата акаунта,защото няма да е справедливо,спрямо потребител crab и мен.

Съвет:Оправете си администрацията на форума, или по-точно следете точно IP-то на играчите.
____________________________________________________________________________________________
[b]Bulfleet[/b]
____________________________________________________________________________________________
[b]Super[/b]
__________________________________________________________________________________________
[b]Game[/b]
_________________________________________________________________________________________----
[b]!!![/b]
Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

Така като гледам, ИП-тата дето си ги посочил са "нереални" и те не могат да се засечат от администрацията.
Съвет - обяснявай дълго и нашироко кога играеш и от кое ИП

P.S. и аз съм си патил от такова недоразумение - требе си яко хортуване като на първата ти либов :)
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Абе то ако трябва да се гледат ИП-та... Преди около 2 години обяснявах на администрацията на дълго и на широко как живея в малко градче(Кюстендил) и как за 15 минути мога да си сменя ИП-то от едно на БТК към съвсем друго на БТК и изведнъж да стане друг доставчик или пък с...А сега де...забрави държавата от която беше ИП-то на най-добрия ми приятел. Обяснявал съм им как ми се сменяват ИП-тата и прочие само и само за да си спестя предупреждения.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Нема такова чудо като нереални ИПта :) Всички са си свъсем реални, щом се използват :)

Малък, може да се детекнат, недей леж на тая кълка .... :) Всичко може да се проследи, въпроса е кой на колко му се занимава.

Между другото не става въпрос за играта, а за форума. Двете неща са различни... Амнести е много стриктен и не си поплюва.. :)
Последна промяна от The.Devils.Own на вт ное 20, 2007 10:40 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Решение никога не се взима само , че 2-3-4-5-6 ИП-та били еднакви. Гледат се и много други неща.
Амнести админ ли е бре? аааааааааааааахахаха
Зависи от залата може да са с реални ИП-та като манията например.
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Лорде, попринцип бих се съгласил, но миналата седмица отнесох временно наказание до 2008 само защото пощата ми е еднаква с играч който дори необщувам и нямаме никви допирни точки.

П.П. Пощите са еднакви защото преди 3 месеца ми дадох моето ацц и не е сменил пощата. Тааа някой път се дават наказания по-бързата процедура ;)
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Nov 20 2007, 11:31 AM) Решение никога не се взима само , че 2-3-4-5-6 ИП-та били еднакви. Гледат се и много други неща.
Амнести админ ли е бре? аааааааааааааахахаха
Зависи от залата може да са с реални ИП-та като манията например.
Amnesti е модаратор във форума и си върши работата като такъв......
А както доста от вас (които са си направили труда да прочетат правилата на форума) са забелязали..... мултиакунт във форума не се торелира.....

така, че айде да се радваме, че някой е взел да свърши нщо полезно, да съблюдава за спазване на правилата, и да ги поздравим за това, а не да го оплючваме (каква типично българска черта).......

едит: JPS, запознат съм със случая..... да случва се покрай сухото да гори и мокрото.....но това не значи, да не предприемамем никакви действия.... напротив това е отговорността, слад като си разбрал че не си прав (дори и в наказанието) да си признаеш, да се извиниш (ако трябва) и да продължиш напред
Последна промяна от CORWIN на вт ное 20, 2007 11:15 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Emil написа:Цитат(Emil @ Nov 20 2007, 10:56 AM) amnesty,надявам се да прочетеш тази тема.

Играя булфлеет от близо седмица(играл съм я преди,но си взех почивка).Вчера се регистрирах и днес ми идва съобщение от amnesty,в което пише:
Като играеш от 1 седмица и преди това си играл, сигурно си наясно, че има Лична коренспонденция?! Там може да си пишеш по проблематиката на IP-то ти. Съветването ти някак е излишно, когато цели злепоставяне.

Zap написа:Цитат(Zap @ Nov 20 2007, 11:19 AM) Абе то ако трябва да се гледат ИП-та... Преди около 2 години обяснявах на администрацията на дълго и на широко как живея в малко градче(Кюстендил) и как за 15 минути мога да си сменя ИП-то от едно на БТК към съвсем друго на БТК и изведнъж да стане друг доставчик или пък с...А сега де...забрави държавата от която беше ИП-то на най-добрия ми приятел. Обяснявал съм им как ми се сменяват ИП-тата и прочие само и само за да си спестя предупреждения.
Абе Запчо, те администрацията крави пасяха, тогава. Докато ти си бил по разбирането и разясняването на IP-тата преди 2 години, когато всички сийтари мултееха, ти направо си се озорвал да обясняваш философията на твоя житейски опит с IP-тата в малкия град. Ае без тия. ;)

Malkia, не "нереални" са му IP-тата, а направо мистериозни. ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

ха какво стана, сега да некаже някой че акаунта ми не е мой :)

както каза CORWIN , аз се радвам че хората си вършат работата, amnesty, ще може ли на ЛС да ми пратиш ИП-то с което сме се засекли с Емил или поне града, да знам дали в Университета като влизах е проблема , че щом във форума са се засекли значи и в самата игра ще се засекат.

Емо ти от кой град си?
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Няма да има IP което да може да ти каже. Форума е регистрирал вътрешно IP 192.168.0.4 и по него при търсене излизат вашите два ника.
Енд оф стори.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”