Това не прозвуча обнадеждаващо...xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 20 2007, 02:11 AM) Което отговаря на въпроса ти кой решава промените и кой "влияе" на администрацията. Ела, опитай се да повлияеш и сам. Може и да успееш.
debel сбърках с предишния си пост... ся ша та погалят малко... ша та погъделичкат... ша ти обещаят разни неща... и пак ша са регнеш...
Тия носталгични глупости дето ги пишете как нямало еди кво си ... някакси не вървят... Правете като мене бря... аз умишлено и целогодишно дразня народеца тук и като играя някой рунд няма грам скука хъхъхъхъ
Нямало интрига? Верно ли бря? Ем създайте си я... А не топ20 в НАП или Алианс... Това е игра не парламент
Искате да ви е по трудно ли ? Копали и правили защита ... Предния рунд на 2-ра от 10к четири пъти се връщах на 5к докато разбия един ракетчик... Мноу ма изнерви с нещо от типа: Тоя па .. ти само в форума можеш да летиш... Нагло ко*еле бря ... Не стига, че планетата му прилича на таралеж от тия оръдия...Алооо защитата не лети и не мое да се бие с други планети... Или освен ся да ви направят балистични ракети... Изстрелвате и айде офлайн пък оня ако се счупи счупи...
Мене повече ме дразни, че от години е едно и също... Правиш кораби чупиш чуждите и пак така ... Грешка ... Ся малко по различното е, че има законно наливане с флота ... Няма нужда да праа сателити ще ми построят ЗНС, няма нужда да правя някой проучвания ще ми направят кораби...
Търговци ... По гламави играчи в тая игра ако има застреляйте ме
debel иди петък Ицо черпи