just debel

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 20 2007, 02:11 AM) Което отговаря на въпроса ти кой решава промените и кой "влияе" на администрацията. Ела, опитай се да повлияеш и сам. Може и да успееш.
Това не прозвуча обнадеждаващо...
debel сбърках с предишния си пост... ся ша та погалят малко... ша та погъделичкат... ша ти обещаят разни неща... и пак ша са регнеш...

Тия носталгични глупости дето ги пишете как нямало еди кво си ... някакси не вървят... Правете като мене бря... аз умишлено и целогодишно дразня народеца тук и като играя някой рунд няма грам скука хъхъхъхъ
Нямало интрига? Верно ли бря? Ем създайте си я... А не топ20 в НАП или Алианс... Това е игра не парламент ;) Оставете политиката на политиците (те и те не я владеят ама им е професия)

Искате да ви е по трудно ли ? Копали и правили защита ... Предния рунд на 2-ра от 10к четири пъти се връщах на 5к докато разбия един ракетчик... Мноу ма изнерви с нещо от типа: Тоя па .. ти само в форума можеш да летиш... Нагло ко*еле бря ... Не стига, че планетата му прилича на таралеж от тия оръдия...Алооо защитата не лети и не мое да се бие с други планети... Или освен ся да ви направят балистични ракети... Изстрелвате и айде офлайн пък оня ако се счупи счупи...

Мене повече ме дразни, че от години е едно и също... Правиш кораби чупиш чуждите и пак така ... Грешка ... Ся малко по различното е, че има законно наливане с флота ... Няма нужда да праа сателити ще ми построят ЗНС, няма нужда да правя някой проучвания ще ми направят кораби...

Търговци ... По гламави играчи в тая игра ако има застреляйте ме ;) Къв в кефа да наливаш хората с флоти? Отгоре на това никой и не купува ... Вижте пазара на В2 ...

debel иди петък Ицо черпи ;) поне ша избиеш некой смс хъхъхъхъхъ
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Вие сте луди е хора учудващо е колко еднакви поста сте написали аре осазнайте се малко и преключвайте по тази тема точно заради такива негативисти като ваз се отказват да играят хората и какво правим тога , отговорете сами за себе си.

Всеки вавпрос поражда отговор,всеки отговор поражда друг вапрос .
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Това определено ми е последния пост в тоя буламач. Като чета... ама не сме мръднали един милиметър през последните 2-3 години...

До JackDaniels:

Тъп си, брато!!! Ама от тия най-смотаните... Не се трия защото съм засегнат, много време мина от както ми е пукало за тая работа тука... Бъгвали играчите по начин по който даже и админите не можели да си представят... Не, бе брато, представят си го и го разбират ама си нямаш на представа колко добре... Рояла е толкова смотан читър, че само като го видят регнат и го трият, той ебава играта, а не "gameplay"-а.... другия тупан, май че беше Кало, прости като галактически гадулари... като Чоко и Боко са... няхняхнях Има обаче едни хора дето гумичката не ги лови... защо е така... ми не трябва да е така...

До Хера

Да, ти беше последния човек, който ме разсърди в тази игра, но това беше ееееххххеееехххееее преди три рунда, много време мина от тогава... Едва ли все още съм обиден, а?

До Jade

Пътувай ако искаш и 260 км за да пиеш бира, това не те прави добър летец, а може би само показва, че в Самоков няма бира... Лорда ще каже дали е така, но понеже много се разписахме на глупости, а и темата беше прощална, а не спамерска... та да ви го кажа простичко... едно в едно срещу мен ама ще ви се стори тесен космоса... Невено, не моеш да фанеш рЪка да избегаш, а ти Jack такия ЗНС-та ще ти дам, че ще виждаш звезди посред бял ден... АМАТЬОРИ!!!

P.S. Лорде, а ти картоф от Самоков ли си? МУ-ХА-ХА-ХА-ХА

Колеги, през цялото това време съм пренебрегвал толкова много важни за мен хора заради тази игра. Пропускал съм страшно важни моменти, които никога повече няма да мога да ги преживея или ако съм бил там съм си мислил за на някой рециклажа или по скоро дали е кацнал Бончо, че нали знаете, че ресурс трябва... :) Живял съм по часовник толкова дълго време и съм подчинявал всичко на тази игра... Отдавна съм разбрал колко много съм пренебрегнал заради летенето... може би чак снощи обаче успях да събера сили да си го призная пред себе си... благодаря на тези мои приятели, които успяха да ми покажат това, което ви пиша в момента... Заменям играта с хора!!!

Желая успех на всички! debel over.
Последна промяна от ??????? debel на вт ное 20, 2007 8:10 am, променено общо 1 път.
1234
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Колко хубав момент да се обадя и аз...
Дебел ще ми липсваш отново. Да знаеш, и не толкова играта ти - ти си готин, но така и не се бихме никога, ще ми липсва страста на играта ти и в крайна сметка интригите които забъркваш на края. Толкова по поредното отказване.

По отношение на останалите постове. Когато аз се регистрирах. Много скоро срещнах проблем. Тогава чезнеха флоти на поразия. Та се оказа че 5 рецита не ми кцнаха заради обновяването или нещо подобно беше, но ги загубих загубих. Като влязох във форума - имаше 4 светещи модератора...Направих си тема, след 15 минути Хера ми върна флота. Останах много доволен. Каква е разликата сега? Ами много работа....Много...много...работа...по играта. Играта се разрастна - вече много повече неща се следят в играта и на човек не му остава време за да се съсредоточи и да помогне на хората. Най-важното липсват и достатъчно доброволци да помагат. В много теми появи се човек -нов-зелен, попита най-глупавия въпрос - 5 човека се изсипят с редовния спам и 3-ма да го подиграят. Много малко помагат сериозно. А това е целта на форума, да обясниш на другите как да играят. Има си раздел за спам...но никой не се съобразява. Модераторите се разкъсват да чистят спам...вместо да имат време да отговарят по темите. Това е. Трябват повече доброволци за да има повече нови играчи - да се развият в играта - да има пак зрелища.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

freeico написа:Цитат(freeico @ Nov 20 2007, 08:56 AM) В много теми появи се човек -нов-зелен, попита най-глупавия въпрос - 5 човека се изсипят с редовния спам и 3-ма да го подиграят. Много малко помагат сериозно. А това е целта на форума, да обясниш на другите как да играят. Има си раздел за спам...но никой не се съобразява. Модераторите се разкъсват да чистят спам...вместо да имат време да отговарят по темите. Това е. Трябват повече доброволци за да има повече нови играчи - да се развият в играта - да има пак зрелища.
Извинявам се, че не по темата ... ами аз викам да променим това :) Ей ме пак се завръщам в лоното на форума на Булфлийт след 4-5 месеца липси. Причините не са важни, но стила ми го познаваш - нещата няма да останат същите.

Саше, виждам че си тука, ще прощаваш ако съм те обидила навремето. Опитвах се да си гледам работата. Бтв за петък съм сериозна, на предното парти решихме повечето от промените за Вселена 1 преди 2 рунда, ела ... в спора се ражда истината. Ама не и по форумите.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”