[KASIOPEIA]drebosuka VS [ ±SaMaЭL™]kL0b0tr0n

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Време на обмисляне...

Планетата на Дребосъка
Часът е 03:43 и 23 секунди
Дребосъка стоеше и се чудеше как да разнообрази скучната нощ. Реши, че е време вече да удари защитника на Самаелчетата Рециклажчетата, който се водеше и лидер на съюза им.

Часът е 03:43 и 23 секунди
Планета Раптор, съюз Ред Арми
Леталния скучаеше, летеше по каси с малко ресурсец и се чудеше какво да прави. Изведнъж на монитора се появява въпрос "С колко танкера разполагаш? ". Отговора е мигновен... Подадените координати бяха вкарани в компютъра и рециклиращата флота пое своята мисия по команда на Дребосъка. Очертаваше се нощ на съпортващ, но все пак по-интересно от монотонното шпиониране.

След минути....
КАСИопея касират....

Главни действащи лица в историята са Дребосъка,съюз КАСИОПЕЯ и ЛеталенИзход, съюз Ред Арми.
В ролята на статисти - InsaneCP , Andjin i Ancient_Soul.

drebosuka
2007-19-11 10:04:29 Докладвай

Сега се връшам от 3-та атака срешу
клоботрона .... доста жилав излезе
!!! Тоя се закачаше с доста
съюзници и май му дойде времето ...
един лидер по- малко !!!

Отговори Изтрий

Коментар от защитника не бе възможно да бъде взет тъй като е в мод. :a055:
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

бравос ! добра каса си е намерил дребосъка :)
чакаме още битки ! :a055:

Флай сейф !
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Мммм Добра битка .... Жалко за лидерат ама е неизбежно като правиш защита .... Той ще се възтанови до колкото може .... Дребосаък заслужаваш и ти поздравления ... Голям флот извади , пак и по предназначение го ползваш ..... Успехи и за напред ....
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
Потребителски аватар
Skullcollector
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 06, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector »

Браво! Най-после някой да му затвори устата на тоя ****** или както му е acc кл0БОТр0н (подчертавам бот !) Тоя толкова е зле горкия,че само защото нападнах един от неговия съюз(и даже не го занулих,защото влезе)ме оплю в цялата Вселена.получих 4-5 копирани mess-а с текст нещо от рода:"Ето виж му флотата на този и го занули"(+военния доклад).Дотук нищо необичайно от "велик играч" като кл0БОТр0н. Но след няколко дни изведнъж изключително много ми дойдоха spy-овете от Newromancer и аз се светнах за какво става въпрос и му писах нещо от сорта:"човек да не седне да гледа един филм и веднага ще го убиете със spy :P " А той някакъв ядосан ми се стори ми каза : "Внимавай ти си следващият" Аз не се учудих много,но реших да го питам:"Защо?" А той ами разбрах,че нещо сте искали да ме касирате с твоя приятел.(Става въпрос за "касапа") Ама аз вече го занулих така че ти си следващият". Аз направо се скъсах да се смея,доколкото помня "касапа"(изтрит вече) е в Португалия(първо по знамето и второ той беше правил една тема,в която пишеше,че отива на плаж в ПОРТУГАЛИЯ). Аз му казах,че даже не знам за какво става въпрос и след няколко ЛС-та се рабрахме,че има недоразумение... А то се казваше kl0b0tr0n... ПП направо се изненадах от себе си как градя заговори с хора,които не познавам и които са на няколко хиляди км от мене о_О Това само един болен мозък може да го измисли.
Последна промяна от Skullcollector на вт ное 20, 2007 8:19 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

прав си че много говори имаше 4 атаки към клоботрон последната беше от мене.но тъй като битката е в 2 рунда не съм я постнал тука.и браво дребен направо го закопа клоботрона!!!!!!!
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
to4ilimonada
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от to4ilimonada »

Най-накрая клоботрон го изнасилиха! :bravo: :bravo: :bravo:
atleta_pi4
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 20, 2007 9:37 pm
Контакти:

Мнение от atleta_pi4 »

Смърт на защитниците дано му дойде ума да не говори много заканва се на сички а е най-големия бот от сички срещани та даже и на защита не може да играе колко е глупаво това клоботронче има касмет че не мога сам по 12 часа в играта иначе до сега 100 пати да сам му разбил мизерната защита брао дребосък продалжаваи да мачкаш :a013: :a055: :bravo:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”