скорпионе, помниш ли кжо ти казах - никои не може да ми рециклира лъка, и благодарение на донаторите още ми не искат пари да см онлине.
и не кирката, драконик драги
GL/HF
скбг: SE/SH (SS/SS)
misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 19 2007, 10:33 PM) А бе, честно казано писна ми да чета теми за лоши и негативни мнения и отношения към играта и нейната администрация! И си обяснаявам защо е така. Това е защото вече съм станала пасивен играч със засилен интерес към играта чрез форума. Сиреч, станала съм постоянното присъствие тук беТоку се мине-немине време и някой активен, забравил за момент (месец) форума влезе в Оффа и почва да проглежда и да показва истината... та ме кара да се чувствам, като че съм от стадото с овци и блея на дъжда от слюнките на разярил се и изпаднал в истерия и немощ флийтър. Няма ли някой модератор, или администратор каквото и "божество" там да се води, да вземе да направи един раздел Оплаквания и Похвали, та да си ходят там и да пишат наволя?!
Браво!Sh@rK написа:Цитат(Sh@rK @ Nov 19 2007, 09:52 PM) Ами чесно казано и аз съм съгласен с дебел тои е много прав...
Ти май не можеш да четеш между редовете.Човека се е отказал именно защото никой не му обръща внимание.Месец и половина да чакам за моите си 5 лева и ще орева не само форума ами и ше изляза и по телевизията да рева крадци и мошенници и ти нямаш никакво ама никакво право да ми казваш какво да правя щото аз за тия 5 лева се трудя и си ги изкарвам,къде по чужбините къде по България и очаквам да получа даден продукт за тях а не да ги мятам петолевките през дажама на вятъра,щото се равнява на това.Ей примерно преди седмица си правих платен акаунт в една онлайн игра ама понеже не ми бяха ясни някои тънкости на играта ревнах по съпорт форумите им.На 5-тата минута имаше онлайн 1 админ и 2 модове които отговаряха по темата ,въпреки че сигурно са го правили милиони пъти, като дори ми давах и безплатни телефонни номера (е нямаше да ми излезе безплатно от България, ама тва е друг въпросJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 19 2007, 11:02 PM) Оффф, аман от ревльовци, бре не писна ли ви бре, бе има едно копче "Изтрий акаунта", бре натиснете го и се махайте бе, кво сте ми се отказали, пък ми влизате всеки ден да ми ревете ...., кво като играят админите, всички са приятни хора, играчите тип "ревльовци", бъгват по начини за които админите не знаят че съществуват, малко остана Роял да изкара кораб тип черна дупка с който да погълне някоя вселена, те ми трагнали да ревът че админите играели, еми нека играят, по добре те, отколкото ти ...като си се отказал кво праиш тука, еб... и злобния човек требва да си ...