skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Nov 19 2007, 05:01 PM) Debel...много ми се ще да кажа нещо, ама май не остана за казване...
едитче: А така Мтел, разясни му смисъла на Дебел....поне да се посмея малко, че ми стана доста кофти от неговия пост
А аз от своя страна ще ти река нещо: Преди време имаше такива масовки, че сегашните "многобройни" приятелства са бледо подобие....ама толкова бледо, че направо не се вижда
Скорпионе, тъкмо да кажа аз нещо и ти ме изпревари...

Старците винаги се познават!!! Пичове, аз съм се трил толкова тъти, па са ме трили административно, па съм бил с 4 акаунта, па к'во ли не... Стигали сме до ръба на физическата саморазправа с разни хорица в тази игра! Аз съм се чуствал... чакайте само това да го опиша, че е класика: Будя се нощем, успал съм се. Некво изпражнение ме е ударило! Вдигам къвно, усещам къвта в главата ми, усещам вените как ми набъбват, стягам се в ръцете... паля цигара. Гледам! Гледам без посока и мисълта в мозака ми шепне-тихо и натрапчиво... нашепва едни такива странни неща... Ще го пребия, ще го изкормя, ще му извадя очичките, ще му счупя краченцата и ръчичките, чиравцата му ще си ги увия като гердан, ще го избоча по начин по който гореспоменатото ще му се стори най-невинната разходка в парка... сядам правя меги няколко кръста и всичко отново, никой не и мислил за отказване! А вие ми пишете за някакви розови романи, вие да не сте играли някой друга игра, а? Това беше една касапница-кървава и безмилостна, а рециклаж в който нямаше блуждаещи в безтегловност крайници, кръв сополи и т.н. не се зачиташе! Къде видяхте цвета розово? Това беше нашият Булфлийт, а не търговия копане и форум! Ей рунда стартира с около 15000 регистрации, сега са малко над 4000, колко са били неактивни, колко са били нереални? А колко от настоящите 4000 са във ваканционен мод в момента? Къде са потребителите, може ли на 20К да имаш 20 бели около тебе? Не играчи, а планети! Къде е играта? Като отпаднаха първоначалните месари от рунд 1-3, защо няма следващо поколение? Ще ми копат, ще копат като няма кой да ги съветва всяка сутрин в 5! Ми тертетите защитници, цял рунд си клати краката и послебил в топ-а на класацията! Смешници! Затова ви пиша, че това е пародия в момента, а не игра!