и така разглеждам си аз из галактиката за някоя нормална жертва,и го намирам този хубавец..,лс на леталенизход и получавам след минута доклад.....жертвата се окопал.....и така започнах трупане на кораби....когато и последните станаха готови литнаха танкерите след тях и флота ...реших да дремна че днес трява да се учи и като се събудих какво да видя......СНЯГ наван побеляло .......................... а да и битката се получи добре..
DonKorleone написа:Цитат(DonKorleone @ Nov 19 2007, 01:23 PM) Hubava bit4ica,no deca imate o6te mnogo da u4ite!Gre6kite sa o4evadni,no rezoltata ne e lo6!
ХА Ха Ха Дете научи се да ползваш Килизатор пак тогава се изявявай в форума Колкото до Битката , Браво на Нападателя чудесна работа . За напред Все по добри да показваш .... Но напоследък забелязвам че все повече и повече хора над 2к са с Много Много слаби %-ти ??? Толкова ли малко останаха хората можещи да я играят играта
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
DonKorleone написа:QUOTE(DonKorleone @ Nov 19 2007, 12:23 PM) Hubava bit4ica,no deca imate o6te mnogo da u4ite!Gre6kite sa o4evadni,no rezoltata ne e lo6!
Малеее... този няма ли кой да му удари банана?!
Последна промяна от korahmor на пон ное 19, 2007 11:39 am, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Честитутка Пипо ся неделя трябва да черпиш отбора с 2-3 гола. Язък, че няма да ме има да видя
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]