България-Румъния

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Хватката е че хем не бие, хем прави смешни изказвания :) Не може и двете... по едно е позволено само :)
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Insomniac написа:Цитат(Insomniac @ Nov 15 2007, 09:03 PM) Хватката е че хем не бие, хем прави смешни изказвания :) Не може и двете... по едно е позволено само :)
Колко си прав ...
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Ваца ....
от всеки отбор може да стане нещо ---> Гърция (евро титла) , Порто(КЕШ), ЛЕвски (1/4 финал) Южна Корея ( 1/4 финал световно )

ама всички с треньори и то качествени ... ама как да е то тренера никога не е виновен . Кой ги мотивира ? Кой им дава указания ? Аз, ли ?
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

fennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ Nov 16 2007, 11:59 AM) Ваца ....
от всеки отбор може да стане нещо ---> Гърция (евро титла) , Порто(КЕШ), ЛЕвски (1/4 финал) Южна Корея ( 1/4 финал световно )
ама всички с треньори и то качествени ... ама как да е то тренера никога не е виновен . Кой ги мотивира ? Кой им дава указания ? Аз, ли ?
ся ззааа Гърция и Корея не ми се коментира, че това със домакинството ми е малко смешно :)
За Левски, ЦСКА-р съм тааа...

остана Порто.

Бее да давам направо. Дам тренера ги мотивира и дава указания, ама като стегне нашите лигли и те ще направят някой бунт. То ще има бойкоти, то ще има лигава игра ... за това говоря. То ако иска и Дядо Господ, да слезе, да се прави на тренер на нашите мързели и той няма да може да направи нищо.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Nov 16 2007, 06:07 PM) ся ззааа Гърция и Корея не ми се коментира, че това със домакинството ми е малко смешно :)
За Левски, ЦСКА-р съм тааа...

остана Порто.

Бее да давам направо. Дам тренера ги мотивира и дава указания, ама като стегне нашите лигли и те ще направят някой бунт. То ще има бойкоти, то ще има лигава игра ... за това говоря. То ако иска и Дядо Господ, да слезе, да се прави на тренер на нашите мързели и той няма да може да направи нищо.
Баш, баш не е така :) Израел , Полша и Шотландия също нямат кой знае какви играчи , но са на път да се класират ... Ама нали се сещаш имат тренер :) Стига глупости . Дедо Митьо е с остарели виждания за съвременият футбол . Или треньор от чужбина (дано да не е Вини Шефер) или Мъри(че дори и Херо) ... Иначе нямаме оправия
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Пената си е пич не всеки е дарен с дар слово... Аз като българин никога няма да забравя 1994 година...Цяла България се радва на него и отбора. Не от днес не може да говори правилно ,но явно като тренъор е добър.То се знае днес балет магия излиза пак да яде бой от комшийте.

Едит: Никога няма да забравя и Любо Пенев каква изцепка направи :) Който не ме харесва да духа супата това е в целият им род мисля заложено...
Последна промяна от Petar на съб ное 17, 2007 2:31 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

fennabarca написа:QUOTE(fennabarca @ Nov 17 2007, 08:16 AM) ...
Сети се, че Шотландия например, а и Гърция, може да нямат играчи, но имат колектив! А у нас всеки е звезда, сети се ;) Всеки е нещо повече от другите ;) А пък и има такива огроооооомн и дупки в тоя отбор че не ми се коментира :dizzy:
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
dr_kucho
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 28, 2006 2:30 pm
Контакти:

Мнение от dr_kucho »

А кога е тоя мач ?
Свидетел на пожар в бензиностанция: Седя си аз, да му е*а майката и си викам - майка му да е*а. По едно време гледам - то си е*али майката! И аз, докато се е*авам, то се прее*ало и аз го зае*ах :lol: :lol:

[url=http://hanovete.com/?recruit=415810][/url]
Потребителски аватар
cYa
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 07, 2007 5:26 pm
Контакти:

Мнение от cYa »

18:00 ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”