Махмурлук.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

wwwl написа:QUOTE(wwwl @ Nov 16 2007, 05:23 PM) Махмурлука се бори още по време на самото пиене с хубаво мезе.
Кебапчета кюфтета шишчета пържолки в краен случай луканка - абе мръвка да има а другите мезета на растителна основа вършат работа само ако са добавка към мръвката :a013: така де растителноста и без друго си я поемате в течен и ферментирал вид.

Ду жено шашава, а мълчи бе, на диета съм ... - wwwl, знам че не си жена, тва е северозападен лаф, не живея там от 5 години но се опитвам да запазя диалекта си, имаше даже нЕкво сайтче с лафовете от северозапада, брутално е ... не се обиждай ...

А от личен опит знам, че тва не е вЕрно, колкото повече мезя, толкова повече пия, толкова повече махмурлук на другия ден, особено ако е нЕква мазна мръвка, хич не усещам винцока, по добре по малко мезе, че си незнаем силата, като се наядем докато пием. Но истина е, че ако сме решили да се накажем здраво както аз съм решил да се накажа на 8 декември 2/3 пъти, (не че дотогава нЕма да се накажа 3/4/56554 пъти), задължително е да идем до аптеката и да си вземем 1 блистерче карсил и няколко витамин Цъ ..., здравето е важно ...

EDIT: Аре бе а съживете се бе, бива ли такова нещо бре, никав спам, тцъ...тцъ...и па тцъ

.. Модерите, за които тая тема е "лубя, тачя и милея" никви ги нЕма, да знаете, че само са се събрали нЕкъде да се наказват и се таят кат пръдня в гащи, да ги неразберем ...петък е ден на майстора все пак ..
Последна промяна от JackDaniels на пет ное 16, 2007 5:52 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
wwwl
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 10, 2006 11:06 am
Контакти:

Мнение от wwwl »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 16 2007, 04:54 PM) Ду жено шашава, а мълчи бе, на диета съм ...
За шашавоста претенции нямам ама защо реши че съм жена?!? Не си спомням да съм писал за себе си в женски род.

Edit:
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 16 2007, 04:54 PM) А от личен опит знам, че тва не е вЕрно, колкото повече мезя, толкова повече пия, толкова повече махмурлук на другия ден, особено ако е нЕква мазна мръвка, хич не усещам винцока, по добре по малко мезе, че си незнаем силата, като се наядем докато пием.
Е тука вече мезето не ти е виновно като не си знаеш възможностите :P никакво мезе не помага.
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 16 2007, 04:54 PM) Но истина е, че ако сме решили да се накажем здраво както аз съм решил да се накажа на 8 декември 2/3 пъти, (не че дотогава нЕма да се накажа 3/4/56554 пъти), задължително е да идем до аптеката и да си вземем 1 блистерче карсил и няколко витамин Цъ ..., здравето е важно ...
Ха ха!

"Да пушиш е вредно
да пийш е противно
но да си умреш здрав
е направо обидно!"

Руска погововорка.
Последна промяна от wwwl на пет ное 16, 2007 6:21 pm, променено общо 1 път.

Същността на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята...
ген. Патън

Таралежа е горда птица. До като не го ритнеш - няма да литне.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=278040][/url]
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

1. Активен въглен
2. Кисело мляко - 2 кофички
3. Бира и шкембе
4. Натурален сок от портокал - Капи
5. Кафе
6. Върни това което си изпил от вечерта (до сутринта)
7. Студен душ
8. Айрян
9. Сън
10.Аспирин
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Сайта е severozapad.org "Дуу ша маана с вилата!"

А за боренето с махмурлук...Аспирин и яко леж.Утре ще го правя това и понеделника ще гледам четворно света ;)
The old dog has some new tricks in his sleeve...
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

мммм снощи бях случайно на РД. Ест. имаше доста за пийване, а като има да го гледаме ли ? :) Та така снощи пийнах доста .. като се започне от водчица, минем през вино и текила, че стигнахме до биричката( за изтрезняване :) ).От 5часът до около 9 спах във фр.. станах и тръгнах за вкъщи (докато стигнах до таксито ме наваля яко-вместо студен душ).Като се прибрах лапнах 1 аспирин и изкарах пияното ... После легнах да поспя че чак до преди малко .. :)
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”