[Red Army] letalenizhod vs [ALDAN] zipper1

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Malkia написа:QUOTE(Malkia @ Nov 15 2007, 07:27 PM) WIP, Леталния го поздравяват заради смелоста и риска който е поел. Както сам каза всеки можеше да го занули с това наказание, но не всеки би полетял на близо 3 часов полет с 800-900К газ разход по такъв защитник. От друга страна сигурно има по 1-2 битки на рунд с прелитане на ЦЯЛАТА вселена.
Е с прелитане на цялата вселена малко трудно, тъй като галактиката вече не е праволинейна, а е кръгова ;) Надявам се разбираш за какво ти говоря :) щях и аз да го похваля, ако беше 3 рунд, когато още не беше промяната.

ПП: Извадил е късмет, че някой не го е изпреварил в зануляването.
Последна промяна от wip на чет ное 15, 2007 8:12 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Skullcollector
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 06, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector »

Първо най-искрено се извинявам за латиницата,но няма как да не взема страна по този въпрос,а и ми изчезна кирилизатора Играча зиппер1 мнoгoкратно беше нападан от мене в началото на рунда и естествено рециклирани всички негови кораби и прибиране прилежно на ресурса в моите складове Но той най-после научи значението на думата Савен,но явно още не е научил думата Цензура и ето ги последствията И накрая,но не на последно място браво на леталния че е дал (по-важното намерил) толкова много газ за полета P.С.флотата на зиппер1 я бях видял още рано вчера вечерта т.е. към 21:00 на 14-ти но не исках да летя,защото с лидера им на предния ден бяхме говорели да променим отношенията м/у съюзите ни т.е. от Война да преминем към един вид НАП,но неофициален а и по-важното нещо е че газта щеше да ми стигне за 60% полет и щях да остана са 15к газ с които и савен не мога да си направя,а и не ми се чакаше до 3h. сутринта да се върне флот + рециклатори
Последна промяна от Skullcollector на чет ное 15, 2007 9:23 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от wip »

"Браво за битката ;) ЕВАЛА но аз не съм пострадал в нея и не мисля че скоро ще пострадам .Всички викате леталния бил мн добър като е мн добър защо поне една седмица не ги махне тея модове а на ден пуска по 2.
Станала е хубава битка но зипер беше наказан (за което той си е виновен) Иначе едва ли щеше някой да го хване
Някой по нагоре беше казал предатора както има флота и изведнъж няма да има... какще стане това :)

п.п.Абе защо като колонизирам до някого от червената армия и той МОД-ва и вие се наричате армия каква армия сте бе....
Още веднъж браво за битката ;) "
От ALDAN :)

ПП: Ето и от мен един занулен армеец ;) не си залужава нов пост, защото на този етап флотите са ни смешни
а ето и мелето

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

272380 метал
87620 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
184760 кристали
136190 газ.

Останалото един френд го прибра :)
Последна промяна от wip на пет ное 16, 2007 2:56 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

wip написа:Цитат(wip @ Nov 16 2007, 03:46 PM) От ALDAN :)
вип-,вселената е комплексна,обаче я пробвай се и виж времето за полет от 1 в 5.би следвало да е идентично от 1 във 2,ама тц,ни е :) .та за туй евала на леталния(раптор).
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
stoiko_
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 19, 2006 10:25 pm
Контакти:

Мнение от stoiko_ »

От ZAZ към the_predator

Говорейки за мод, ти само спри
твоя, и аз лично ще ти покажа /
докажа каква армия сме! В момента
съм ти посветил само 3 планети -
повярвай, не ми е никакъв проблем и
петте да бъдат бойни колонии до
всяка една от твоите!

А смъртоносния изход го поздравих
лично в играта, но да кажа едно
евала и тук :)
Потребителски аватар
Skullcollector
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 06, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector »

Ох направо ще ме разбиете (от смях) то не бяха коментари то не беше чудо "Браво летален" "Ти си смъртоносен" "Ти си човека" "Продължавай да мачкаш" "О,каква битка си направил!Невероятно" ... и т.н. все от този род Направо започвам да си мисля как ли е успял леталния :? чудя се и не мога да си отговоря все едно зиппер1 е бил наказан ... Как ли го е направил ??? "чудото" да нападне наказан играч,които не може да направи нищо ... Не казвам,че зиппер1 не си е заслужил наказанието,ама спрете се БЕ ! Все едно е занулил Аттила,Сторм_Ридер + останалия топ ...
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от wip »

Skullcolelctor написа:QUOTE(Skullcolelctor @ Nov 16 2007, 06:43 PM) Ох направо ще ме разбиете (от смях) то не бяха коментари то не беше чудо "Браво летален" "Ти си смъртоносен" "Ти си човека" "Продължавай да мачкаш" "О,каква битка си направил!Невероятно" ... и т.н. все от този род Направо започвам да си мисля как ли е успял леталния :? чудя се и не мога да си отговоря все едно зиппер1 е бил наказан ... Как ли го е направил ??? "чудото" да нападне наказан играч,които не може да направи нищо ... Не казвам,че зиппер1 не си е заслужил наказанието,ама спрете се БЕ ! Все едно е занулил Аттила,Сторм_Ридер + останалия топ ...
И аз това им разпрявам, ама те си знаят техната :lol: е нормално, все пак са съюзници :P
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

От 1-ва галактика до 5-та и си гу ударил много чудно дали не е и уговорена битката :crazy_pilot: :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
typir
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 2:54 pm
Контакти:

Мнение от typir »

Dan7e_ написа:QUOTE(Dan7e_ @ Nov 17 2007, 07:22 PM) От 1-ва галактика до 5-та и си гу ударил много чудно дали не е и уговорена битката :crazy_pilot: :a055:
През 4 галактики времето не е голямо... при големите скорости с трансове се взима за около час, час и 10... както е написал автора на темата, защитинка не е влизал от доста време...

wip, вселената не е кръгла - комплексна е, с фиксирани разтсояния между галактиките.От 1ва до 5та, разстоянието не е 20 000 000(дано не бъркам цифрата) км както от 1ва до 2ра, а 4 пъти повече.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

typir написа:Цитат(typir @ Nov 17 2007, 10:07 PM) През 4 галактики времето не е голямо... при големите скорости с трансове се взима за около час, час и 10... както е написал автора на темата, защитинка не е влизал от доста време...

wip, вселената не е кръгла - комплексна е, с фиксирани разтсояния между галактиките.От 1ва до 5та, разстоянието не е 20 000 000(дано не бъркам цифрата) км както от 1ва до 2ра, а 4 пъти повече.
Когато вземеш за час, час и 10 с трансове от 1ва до 5та - обади се.С акаунт, който лети около 9 минути в системата с кръст - трансовете бяха около 45 минути през галактика.През две - около час и малко.Смятай сам 4 галактики разстояние.Ама първо изпий хапчетата най-добре.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”