Махмурлук.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе снощи се набозах яко с прясно червено вино и очаквах днес да съм със страшен махмурлук, за тва още вчера си бях купил кисели краставички и бира за лечение, е днес спах като къпан, даже се успах за лекцийки, но за голямо мое учудване нямам махмурлук, но тъй като често имам, ми е интересно какви са различните методи за лечение в различните части на БГ ...

В темата може да се спами, щот форума е замрял ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Аз от такова не страдам, понеже винаги консумирам с мярка...
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

По-добро от старото топло и люто шкембе никой не може да ме убеди че има...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Девилс мислех по комшийски да те поканя на кръчме, ама щом консумираш с мярка нещъ, само ше ми броиш глътките, трябва да опиташ някой път да забравиш за мярката, понякога махмурлука е приятен, особено ако вечерта е била успешна :)

Иначе на мен най добре ми влияе биричката, клин, клин избива :)
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 15, 2007 10:12 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Nov 15 2007, 12:06 PM) Аз от такова не страдам, понеже винаги консумирам с мярка...
И у вас ли си сипваш с мярка бре :a013:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

коктейл "трезве" - фреш лимон и фреш грейпфрут в комбинация 50/50..... една каничка около 500 грама.... (бе никакви захари или други подсладители)

гарантирам ти, че ако го изпиеш за известно време няма да се сещаш за какъвто и да е махмурлук ;)

иначе следобедната дрямка (към то 14:00-15:00 часа) си е задължителна за да можеш да подължиш с нови сили вечерта ....

п.п.
при ситемен (повече от три дневен) запой - нищо не помага..... просто продължаваш да пиеш и се надяваш да не те стигне махмурлука, че държи със седмици :a022:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Интересното е че в тема махмурлук за секунди се събраха всички модове, дали е случайно :)
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 15, 2007 10:19 am, променено общо 1 път.
The.Devils.Own

Случайни неща няма ... :)

Мярката ми е докат има, или докато компанията е жива. Много рядко се предавам рано... :) Махмурлука ме избягва поради простата причина, че и на него ще му прилошее.... ^^

Викаш по комшийски... ам няма проблеми, ама другата седмица, че утре пътувам извън София.

П.П Колкото до лекарство, на мен ми действа чудесно комбинацията 2 по 2 по 2: 2 кафета, 2 коли, 2пъти до тоалетната...
Същата я практикувам и в друг вариант ама с цел предотвратяване на последствията: 2 бири, 2 водки, 2 бири. В точния ред, големи питиета само, гарантирана липса на главобол...
Последна промяна от The.Devils.Own на чет ное 15, 2007 10:28 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Мое се отбием до "Строежа", че в железното до нас, нЕма да се жертвам :)
The.Devils.Own

То Амнестито и Корвин вярвам също ще се съгласят.

Корвин, лаптопа ще го оставим у нас примерно... няма да се притесняваш излишно : :P
Отговори

Върни се в “Off Topic”