На ски събота и неделя

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Nov 13 2007, 08:58 PM) Ей на последното ти изречение как да не му се накефи човек ... Аз ша ви гледам как се пребивате тъй като от 11 години не карам ски :)
мухахаахахаха... аз от 30-на не карам..... но виж за найлончето - все ще свърши работа за нещо.....

Братчед, сорка ама съм във Варна.... и няма да е на водни ски - по скоро на реанимация и бира :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Jade написа:Цитат(Jade @ Nov 13 2007, 10:58 PM) С Аста отиваме на ски, а вие правите каквото знаете.
:p040: Само да сложите "каски"-те, защото и най-добрите бъркат понякога :c022: :P
Последна промяна от amnesty на вт ное 13, 2007 9:12 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от CORWIN »

amnesty написа:Цитат(amnesty @ Nov 13 2007, 10:11 PM) :p040: Само да сложите "каски"-те, защото и най-добрите бъркат понякога :c022: :P
Астата няма нужда..... с тая дебела чутура.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Мърдаме ли още Аста? Бафти вий по харно време не успяхте ли да намерите? Ем ония ден ти казах че тая седмица съм извън София по ангажименти... Нема ли чалъм и другата седмица да ви се карат ски ?
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от CORWIN »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Nov 13 2007, 11:45 PM) Мърдаме ли още Аста? Бафти вий по харно време не успяхте ли да намерите? Ем ония ден ти казах че тая седмица съм извън София по ангажименти... Нема ли чалъм и другата седмица да ви се карат ски ?
Мето, ние двамцата освен да ги чакаме долу (накрая на пистата) с по една-две-три тъмни бири ;)
Misterya:

Потребителски аватар
Th1eF
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 21, 2004 10:41 pm
Контакти:

Мнение от Th1eF »

За ски и бира чалъм винаги има.

[color=red][quote="Petkata96"]QUOTE (Petkata96 @ Apr 11 2009, 14:10) Моето искане е да се направи на мястото на скоро спиращата 3 вселена друга вселена,в която няма да има атаки.
Сигурен сам,че много хора ще ме оповаргаят,но ние се караме кой е по-добар,а така с тези атаки не можеш да се развиеш добре.[/quote][/color]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

ами влизате и гледате как са пистите ...сайта на пс....има камери...но още от миналата седмица на маливица се караше.....но ако искате хубаво искарване над банско е най добре.....в улейте под тодорка
а за пиене винаги си има време.......може да се засечеме по боровец зимата ако ходите аз там сам на лагер...обикновено
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Е то аз така или иначе на ски няма да се кача.... така че Краси ще ги чакаме... ама другата седмица :) Тая ме няма.
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
Контакти:

Мнение от choko »

Ако другата седмица ще се организирате пак ще си довлека седалищета щото тая седмица имам състезания пък и рд то тряя празнувам ;)
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif

Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа

Stenden university pu-pu-puuu.
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

N.B. Най-рано се открива сезона на Витоша - 08.12. Банско и Боровец ще започнат на 15.12. В момента на Мальовица има сняг, но никакви лифтове или скиорни в действие. В Боровец снегът е около 30 см, не става за ски.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Отговори

Върни се в “Off Topic”