[Archangels] Atomic vs Anonimen [N.G.O]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
ЦитатПреди няколко седмици Atomic ми предложи НАП под претекст, че искал да се уравновеси топа, тъй като аз съм срещу Storm_Rider. Малко по-късно решихме да разбием сателитите на Atila, защото ми казаха, че той искал да ме събори със ЗНС. После разбрах, че той е приятел на Atila и Storm_rider и ме е излъгал за всичко и се почна. Колонизираха 3-мата до мен. Aз трупах флота и я криех до днес. От няколко дена се опитвах да ядосвам Atomic да ме нападне сам и да се разбие в мене като нападах и шпионирах жена му (Anche). В понеделник той си натресе 200 кръста в мен и реших, че момента е настъпил и мога да го бия. Днес след няколко ЛС-та го предизвиках да ме нападне - той пусна атака. След 10 мин настъпи битката и ИЗНЕНАДАТА. Около 12,5 милки от рециклажа го прибрахме аз и няколко човека, на които много благодаря.
Получих своето Морално удовлетворение - Atomic наруши НАП-а, гарантиран с „мъжката му дума, която била ЗАКОН”.
[Archangels] Atomic vs Anonimen [N.G.O][/quote]
Получих своето Морално удовлетворение - Atomic наруши НАП-а, гарантиран с „мъжката му дума, която била ЗАКОН”.
[Archangels] Atomic vs Anonimen [N.G.O][/quote]
[url=http://nemexia.bg][/url]
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
браво Любо хубава битка си направил ... само % малко оправи.Поздрававям и двамата за атомик за смелостта да атакуа онлайн ,което крие голям рист и Анонимен ,че го е посрещнал. Любо само кажи къде искаш рециклаж... ,че така и не сме се разбрали ? 
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
нях нях нях нях
малиии гемии трески флоти от к красти долу аиии малииии олилилилили еваларка за битката още одеве поздравих и нападатела и защитника
хехе макар в случая защитника да е по скоро нападател нях нях нях нях Любо 101 процента сам сигорен че си повече от подкефен и трябва да е така
за нападатела защитник му пожелавам бързо възтановяване в което сум сигорен че ще бъде бързо а на защитника нападател
така да истреска ама не анатомчето ами онази плява СТОРМА 2-ма ъте подведоха и натаковаха... единият го направи на трупчета аиде ред е на другия
за нападатела защитник му пожелавам бързо възтановяване в което сум сигорен че ще бъде бързо а на защитника нападател
така да истреска ама не анатомчето ами онази плява СТОРМА 2-ма ъте подведоха и натаковаха... единият го направи на трупчета аиде ред е на другия
цялата работа е от съмнителна по съмнителна,как така атомик решава да прави камикадзе атака-по неговите думи е видял флотата и решил да се разбие просто му писнало, ама виждаш иван решава да се разбие докато аз и жоро не сме он-лайн.Какво е било това нетърпение и какъв яд да прави подобни глупости не ми е ясно, но пред свършен факт сме и рунда продължава а съотношението на силите е такова, че скоро и ще наместиме и валов и мъниман бая по-напред в класирането.Относно игровите способности на любо-слаба работа оня ден се опита да ме посрещне само дето не разбрах защо флотата му кацна 1мин преди битката и си я спайнах най-спокойно ама това сигурно е нормално за играчите от висок ранг.И да припомна на любо, че единствената причина, за да е в топа е напа, който тралалата сключи с нап иначе добре си го бехме касирали с николай(сикскилър). Пожелавам ви успешни защити въпреки, че не ми е мн ясно как ще стане това....
от сторм райдер
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- choko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
- Контакти:
Хмм наистиан странна работа и аз 2,3 дни мод и явно купона тече с високи убороти все пак поздравления ...
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
Радваш ме Сторм_ридер(Кало или Бъгар или Крадец на акаунти) всеки може да си избере различен nick да те нарича. Касата малко след като напусна съюз Дефлорация , беше попитана дали иска нап с сихкиллер.Още малко по-късно и ти ме молеше да се споразумеем след като всяка вечер ти трошах сателитите.Тази каса на която ти пращаш още 3ма човека да ти помагат, е явно си прав и наистина съм каса. Ако атомик ми покаже spy където ми се вижда цялата флота тогава ще повярвам че е знаел.Каквото и да стане нататък аз съм съборил един от вас четиримата и съм доволен. Приятна игра бъгар и продължавай да ме развеселяваш.
[color=#FF8C00]Нарушаване на т. 6 от Правилата на Форума![/color]