[Варварите]Kang vs raketchik2

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Гледах го вчера вечерта, но имах рециклатори за 200к и реших да си го оставя за днес, когато видях само нови 40 ракетни литнах и бум

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Докладът за битката при [1:164:11]

Откраднати са: 30668 метал, 15 кристали, 6332 газ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

230360 метал
169640 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
60720 кристали
115180 газ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:

0 метал
60720 кристали
115180 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

така и не се научихте да правите бекъп :p140:

ПП: ама нали съм добра душа .. цък

ПП2: разширението на файла трябва да е .html, а при теб е .txt ;)

ПП3: с ИЕ да .. с мозила, не .. ;) а мисля че едно 60% от потребителите ползват Мозила ...
Последна промяна от reeves на вт ное 13, 2007 6:48 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

reeves написа:QUOTE(reeves @ Nov 13 2007, 07:18 PM) така и не се научихте да правите бекъп :p140:

ПП: ама нали съм добра душа .. цък
Мерси, но бекъпа работи...пробвай го пак, може нета да ти е спрял за секунда, бачка си, поне при мен...сега ще пиша на приятел да го пробва

Работи си, не само при мен, пробвай пак да го отвориш...ако не се отваря, незнам проблема е в твоя телевизор, на двама други се отваря...мерси все пак де

пп няма значение какво пише ".тхт" файла има начален и краен таг <хтмл> разпознава го и го отваря
Последна промяна от kang на вт ное 13, 2007 6:39 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

kang написа:QUOTE(kang @ Nov 13 2007, 07:24 PM) Мерси, но бекъпа работи...пробвай го пак, може нета да ти е спрял за секунда, бачка си, поне при мен...сега ще пиша на приятел да го пробва

Работи си, не само при мен, пробвай пак да го отвориш...ако не се отваря, незнам проблема е в твоя телевизор, на двама други се отваря...мерси все пак де

пп няма значение какво пише ".тхт" файла има начален и краен таг <хтмл> разпознава го и го отваря

Не ти работи бекъпа пич :) незная какво си правил ама отваря някав код с 2562562656 символи и букви :c022: а за другия бекъп смени каде го хостваш мисля че хит.бг не подържа html и излизат някакви аироглифи :) иначе се вижда :) опитаи да го хостваш в free.bg там няма проблеми и си излиза както си е :)
MrShadow
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 19, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от MrShadow »

kasapa написа:QUOTE(kasapa @ Nov 14 2007, 07:00 PM) Не ти работи бекъпа пич :) незная какво си правил ама отваря някав код с 2562562656 символи и букви :c022: а за другия бекъп смени каде го хостваш мисля че хит.бг не подържа html и излизат някакви аироглифи :) иначе се вижда :) опитаи да го хостваш в free.bg там няма проблеми и си излиза както си е :)

hit.bg не поддържа какво? Смени дилъра момче (или вземи научи нещо??) .

Относно TXT бекъп-а ИЕ до колкото знам го разпознава дори така заради <html> тагът, въпреки това не съм сигурен как се държат другите браузъри и е хубаво да бъде презаписан като .html самия файл.
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Много добре си го сгънал :a013: и рециклажа е на печалба!
Заповядай един читав бекъп :p140:

ПП: Мнооого малко си пада клане, но карай ! Продължавай да мачкаш ракетчниците :)
Последна промяна от wip на ср ное 14, 2007 7:27 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”