ХехехеLorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Nov 13 2007, 09:21 AM) Запишете ме и мене или треа да мина 10к ?
[ALDAN]the_predator vs [Red Army]scythe
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
The.Devils.Own
-
ALDAN
Ами виж пич при положени че до мене има 5-ма от тях 1 в протекция други 3-ма играят само на модове и само дебнат да ме няма и спирад модаfreeico написа:Цитат(freeico @ Nov 13 2007, 09:32 AM) Много се фукаш за човек в протекция. Един ден протекциите свършват. Тогава ела поствай битки.
п.с. Иначе хубава битка, жалко че успя да го издебнеш преди мен...
п.п. И не се фукам просто казвам плановете си завбъдеще а дали ще ги осъществя това зависи от мн работи
Последна промяна от ALDAN на вт ное 13, 2007 8:47 am, променено общо 1 път.
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Поживьом повидим, ако се изразя на езика който не владея.ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Nov 13 2007, 10:46 AM) Ами виж пич при положени че до мене има 5-ма от тях 1 в протекция други 3-ма играят само на модове и само дебнат да ме няма и спирад модаем сорри ама протекцията е част от играта и аз я ползвам като всеки друг
![]()
п.п. И не се фукам просто казвам плановете си завбъдеще а дали ще ги осъществя това зависи от мн работи![]()
Протекциите са за всички, щом ти е по-лесно - ползвай си ги.
Само се закачам, не се засягай, но и внимавай - близо сме, в обхват сме...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
-
ALDAN
А може ли и мен да ме броиш в списъка?
П.П:Ти пък си ми зелен
П.П:Ти пък си ми зелен
Последна промяна от rumpolino на вт ное 13, 2007 1:23 pm, променено общо 1 път.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
ти трай и у лево.защитника с тия % защита,хммммм кофти работа.ще му влезе някой с равностойна флота и ще има мармалад.някой спомена за модовете на леталния?.пич,на леталния такава му е работа затова играе така,играл съм с него.а и честно казано след тежък и уморителен ден и аз съм си пускал така мод,добре е,само да не си погледнеш после сметката за телефонаRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 13 2007, 02:18 PM) А може ли и мен да ме броиш в списъка?![]()
П.П:Ти пък си ми зелен![]()
P.S Девилс що гледате лошо дан сте са окепазили пак нейде
Последна промяна от niki_god на вт ное 13, 2007 1:30 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
The.Devils.Own
За битката: Хубава битка, добра интрига, смешни проценти за защита
За нападателя: Бой за да те уважават
За защитника: Успешно въстановяване
За сеирджийте: Вие само спамите бре - засрамете се. Като се разбирате за купон дайте и на нас координатите или поне ми запазете едно местенце, ще има
P.S. Абе в тая борса що се няма колонизатори? - имааа хората пуснали, ама нема кой да гледа
За нападателя: Бой за да те уважават
За защитника: Успешно въстановяване
За сеирджийте: Вие само спамите бре - засрамете се. Като се разбирате за купон дайте и на нас координатите или поне ми запазете едно местенце, ще има
P.S. Абе в тая борса що се няма колонизатори? - имааа хората пуснали, ама нема кой да гледа
Последна промяна от Malkia на вт ное 13, 2007 2:02 pm, променено общо 1 път.