[ALDAN]the_predator vs [Red Army]scythe

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Nov 13 2007, 09:21 AM) Запишете ме и мене или треа да мина 10к ?
Хехехе :) Госин Андреев :) Само не ми кради бъдещите Ита.... :) докат да идеш до тея 10к... Оставяй ги да трупат, че и батя да има парички за кръстчета.
:c022:
ALDAN

Мнение от ALDAN »

freeico написа:Цитат(freeico @ Nov 13 2007, 09:32 AM) Много се фукаш за човек в протекция. Един ден протекциите свършват. Тогава ела поствай битки.

п.с. Иначе хубава битка, жалко че успя да го издебнеш преди мен...
Ами виж пич при положени че до мене има 5-ма от тях 1 в протекция други 3-ма играят само на модове и само дебнат да ме няма и спирад мода :) ем сорри ама протекцията е част от играта и аз я ползвам като всеки друг :)

п.п. И не се фукам просто казвам плановете си завбъдеще а дали ще ги осъществя това зависи от мн работи :)
Последна промяна от ALDAN на вт ное 13, 2007 8:47 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

То и Симе щеше да ни оправи за 800 дни ама нъцки ;) Твойте планове си ги пази за теб ... Ние имаме други по деградивни за съюза ви хъхъхъхъхъ
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Nov 13 2007, 10:46 AM) Ами виж пич при положени че до мене има 5-ма от тях 1 в протекция други 3-ма играят само на модове и само дебнат да ме няма и спирад мода :) ем сорри ама протекцията е част от играта и аз я ползвам като всеки друг :)

п.п. И не се фукам просто казвам плановете си завбъдеще а дали ще ги осъществя това зависи от мн работи :)
Поживьом повидим, ако се изразя на езика който не владея.
Протекциите са за всички, щом ти е по-лесно - ползвай си ги.
Само се закачам, не се засягай, но и внимавай - близо сме, в обхват сме...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
The.Devils.Own

И гледаме лошо... :P
ALDAN

Мнение от ALDAN »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Nov 13 2007, 10:09 AM) И гледаме лошо... :P

О не се и съмнявам че гледате лошо :) И това е хубаво трябва да има интрига и напрежение иначе играта е безинтересна :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

А може ли и мен да ме броиш в списъка? :lol:

П.П:Ти пък си ми зелен :(
Последна промяна от rumpolino на вт ное 13, 2007 1:23 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 13 2007, 02:18 PM) А може ли и мен да ме броиш в списъка? :lol:
П.П:Ти пък си ми зелен :(
ти трай и у лево.защитника с тия % защита,хммммм кофти работа.ще му влезе някой с равностойна флота и ще има мармалад.някой спомена за модовете на леталния?.пич,на леталния такава му е работа затова играе така,играл съм с него.а и честно казано след тежък и уморителен ден и аз съм си пускал така мод,добре е,само да не си погледнеш после сметката за телефона :dizzy:

P.S Девилс що гледате лошо дан сте са окепазили пак нейде :a055: :lol: :a013:
Последна промяна от niki_god на вт ное 13, 2007 1:30 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
The.Devils.Own

Ники:
Бре бре бре прочухме се. Аз като разправях на Астата да не се фали наляво и надясно... :) Аз по кръчми не съм ходил от преди 10 дни :)

А иначе Леталния си е човек на място ама вместо да се фръцкаме, дайте да видим до де ше я закара тая тема Алданеца...
Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

За битката: Хубава битка, добра интрига, смешни проценти за защита
За нападателя: Бой за да те уважават
За защитника: Успешно въстановяване
За сеирджийте: Вие само спамите бре - засрамете се. Като се разбирате за купон дайте и на нас координатите или поне ми запазете едно местенце, ще има :a055:

P.S. Абе в тая борса що се няма колонизатори? - имааа хората пуснали, ама нема кой да гледа
Последна промяна от Malkia на вт ное 13, 2007 2:02 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”