Заявки за кораби - директно на пазара?

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
an0ne7o
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 28, 2006 7:04 pm
Контакти:

Мнение от an0ne7o »

Много често ми се случва да ми трябват спешно 10на сонди или пък 20на кръста, или най-често рециклатори, но почти винаги няма толкова колкото ми трябват на пазара :-/

Та си мисля днес ... Защо не се направи нещо като "Меню поръчки" на пазара?

Какво имам в предвид?

Ами например пиша заявка във въпросното меню и да кажем искам 10 рециклатора, след което пускам заявката. Също така към заявката трябва да се посочва колко ресурс предлагаш за корабите, които си поръчал (дали ги искам на базова или малко отгоре). И така заявката ми е на пазара. Предвид това, че има много търговци във всяка вселена, то те постоянно ще преглеждат заявките, ако искат да припечелят някоя стотинка :) ... И вече видяли офертата, пускат корабите, аз ги взимам и накрая - HAPPY END, всички са щастливи ^_^

Според мен ще бъде много удобно за всички играчи и не виждам нещо НЕреално или неосъществимо в предложението :)

П.С. Ако решите, че е най-удобно да си намеря партньор-търговец - Замълчете ! Ще Ви кажа само, че и аз имам такъв, но когато ми трябват кораби него почти винаги го няма !
._._.
Отговори

Върни се в “Предложения”