След две неуспешни атаки(за по оставащи 5-10 мин. влизат и вдигат, след 1час полет), най-накрая се разписах Фиииуу бум
Ресурс на планетата нямаше, но рециклажа е прибран на топло с помощта на MRSHADOW:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
145400 метал
54600 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
90800 кристали
72700 газ.
Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:
0 метал
90800 кристали
72700 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Ivo_MuSakata написа:QUOTE(Ivo_MuSakata @ Nov 12 2007, 04:32 PM) Лол много си добър щи стане ФЕН smeeh.gif smeeh.gif b030.gif b030.gif b030.gif
А да бе, ти си дежурния, сега ще се изредят сигурно и останалите "гении" , айде чакам СФУ и ЛОАД да нафлудят с подобни на твоето мнения,айде моля ти се, знам ви що за стока сте и тримата, а ти си най неграмотния от групата :
"щи стане ФЕН" преведи от таджикистански, кой на кого ще става фен? Аз на теб-никога, ти на мен- предпочитам да нямам фенове, ако ще са такива неграмотни и недорасли ...
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
kang написа:Цитат(kang @ Nov 12 2007, 04:35 PM) А да бе, ти си дежурния, сега ще се изредят сигурно и останалите "гении" , айде чакам СФУ и ЛОАД да нафлудят с подобни на твоето мнения,айде моля ти се, знам ви що за стока сте и тримата, а ти си най неграмотния от групата :
"щи стане ФЕН" преведи от таджикистански, кой на кого ще става фен? Аз на теб-никога, ти на мен- предпочитам да нямам фенове, ако ще са такива неграмотни и недорасли ...
ем не мен секи рунд ме зануляват! Извинявай сега се кефиш че си 15 к точки ама до 30 40 и стига толко ти е мах!ем такива като тебе който по цел ден висят като Цифки на компа пак нещо не правят!
Ivo_MuSakata написа:QUOTE(Ivo_MuSakata @ Nov 12 2007, 04:53 PM) ем не мен секи рунд ме зануляват! Извинявай сега се кефиш че си 15 к точки ама до 30 40 и стига толко ти е мах!ем такива като тебе който по цел ден висят като Цифки на компа пак нещо не правят!
п.с. Това му е най-добрата битка на човека!
Знаеш ли, ако има конкурс "най-голям бърборко" определено печелиш, но нито на "мултиакаунтер" стъпваш на малкия пръст, нито на "атанас". Наистина имам молба към теб, недей повече да пишеш в мои теми, освен ако си "нападателя" или "защитника", наистина ми писна да си чешат езика децата, които нямат какво да правят! Игнорирал съм те в играта, игнорирам те и тук! Пострай се да подминаваш моите теми, докажи че може да си неграмотен напълно, но не си кретен... поне не пълен!
Последна промяна от kang на пон ное 12, 2007 4:00 pm, променено общо 1 път.
kang написа:Цитат(kang @ Nov 12 2007, 04:59 PM) Знаеш ли, ако има конкурс "най-голям бърборко" определено печелиш, но нито на "мултиакаунтер" стъпваш на малкия пръст, нито на "атанас". Наистина имам молба към теб, недей повече да пишеш в мои теми, освен ако си "нападателя" или "защитника", наистина ми писна да си чешат езика децата, които нямат какво да правят! Игнорирал съм те в играта, игнорирам те и тук! Пострай се да подминаваш моите теми, докажи че може да си неграмотен напълно, но не си кретен... поне не пълен!
Напълно неграмотен май си ти, ще спама само кадето реша!!Ам ти печелиш Оскар "Най големий близо-гъзец на bulfleet"
Ivo_MuSakata написа:QUOTE(Ivo_MuSakata @ Nov 12 2007, 05:12 PM) Напълно неграмотен май си ти, ще спама само кадето реша!!Ам ти печелиш Оскар "Най големий близо-гъзец на bulfleet"
Това ми е последния отговор към теб "кАдето", а учителите искат увеличение на заплатите, ако си минал първи клас и за осем години не си разбрал, че се пише с "ъ" , нека Бог да помогне на теб и тези като теб! Вече си сам в спама, можеш да се питаш и да си отговаряш сам! Незнам ще можеш ли да си разчетеш , това може да е проблем, ще ти трябва друг "умник" за преводач
G0p370 написа:QUOTE(G0p370 @ Nov 12 2007, 08:45 PM) Ебати смешната битка, за тоя етап от играта вече, дори няма загуба от 500 точки
Ти ако не си на мусаката някоя под**га, която му изразява мнението безпрекословно...