Станах си сутринта, болен, пия си хапчетата и захващам поредния ден сред Вселена 2 !
До обяд си обрах касите, но ми омръзна да стоя само на планетите и се почна :
Първият пострадал беше един отдавъшен защитник. Редовно си грабех колониите му, но ми омръзна и :
Защитник 1
Мина се не мина, гледам рециклаж на 5 : 304 : 8 ! Веднага се сетих кой е там, спай и веднага флотата литна към него :
Защитник 2
И тук идва най - интересният момент от целият ми ден. Моментът в който резултата става 2 : 1, и което показва че СССР-ци е имало и вингаи ще има !!!
История има, и ще ви я разкажа накратко : още отначалото tunder ми беше бял, но тей като не беше в Хелуингс, не му обръщах кой знае какво внимание! Но когато един ден си обикалях из галактиките видях че се е присъединил към тях ! От което следва враг номер 1 ! Отначало го спайвах и атакувах само от главната планета, но винаги влизаше и се вдигаше! Плътна колония до планетата му и започна дебненето. Така 2 дена, но без успех ! След днешните 2 битки реших да се оттегля на главната планета за да мога да си възстановя щетите. Но отново реших да направя спай и ето че всичко излезе на яве :
Доклад от шпионирането на [5:340:14]
метал: 212480 кристали: 198513
газ: 137107 Енергия: 2820
Информация за флотите / защитата:
Мегатрансп.: 16 (0 ниво)
Кръстосвач: 82 (3 ниво)
Боен кораб: 52 (3 ниво)
Рециклатор: 11 (0 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)
Сателит: 5 (0 ниво)
Шанс за неуспех 1%
Рециклиращите кораби бяха уредени, и летците на кръстосвачите застанаха на свойте места ! Те дори не си даваха сметка, какво ще излезе от тази битка, но важното беше да се осъществи !
През цялото време им беше докладвано каква е обстановката на 5 : 340 : 14, да не нещо да се върне или излезе от корабостроителницата !
.... 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 ... БУМ !
[CCCP]Go vs [HellWings]Thunderlizard
Един успешен ден за летците на кръстосвачите. Уморени от 3 си битки, те се прибират спокоини в своя дом. Но това не означаваше че всичко е отминало ! Войната тепърва започваше !
Рециклажите са пребрани до последната капка, БЛАГОДАРЕНИЕ на Attila ! И всеки един лети към мен !
Успешни битки на всички !
Едит: Извинявам се за бекъпите, бях ги объркал !
П.С. Защитника все още не е влязал, надявам се причината да е от интернета, не нещо сериозно !